Bani.md

Serge Zănoagă a decis să închidă propriul studio de producție. „Sunt deschis sa lansez un dialog cu casele de producție pentru colaborări”

Serge Zănoagă a decis să închidă propriul studio de producție. „Sunt deschis sa lansez un dialog cu casele de producție pentru colaborări”

Serge Zănoagă a decis să închidă propriul studio de producție. Despre asta a anunțat prin intermediul unui mesaj publicat pe rețeaua Facebook. Totodată, acesta a anunțat că este deschis să lanseze un dialog cu casele de producție pentru colaborări. 


„Nu sunt un businessman, nici anterprenor, nici manager, nici macar un producator. Am fost, dar nu mai sunt. Sunt un regizor.

Sase ani si jumatate in urma mi-am lansat propriul studio de productie. Astazi am decis sa-l inchid.

O destul de lunga perioada de incercari, greseli, reusite, ura si zambete. Mi-am facut foarte multe conexiuni, dar si mi-am stricat foarte multe prietenii.

Overall, am invatat in aceasta perioada diverse lucruri. Stiu sa refac un studio de productie de la zero, am destule cunostinte, as putea sa consult pe cei care se lanseaza in anterprenoriat de creatie. Totodata, cel mai important lucru pe care l-am invatat e ca unica cale de reusita - sa nu-ti fie teama sa fii sincer.

Mi-am raspuns sincer la o intrebare simpla: Cine esti? Sunt un manager bun, dar nu-mi place sa fiu manager, cred ca nu sunt un producator (anterprenor) bun, nu stiu cat de bun sunt regizor - insa, stiu cu adevarat, asta e singurul lucru care imi place sa fac si as face regie chiar si daca nu as avea nevoie de bani.

De azi inainte voi semna Serge Zanoaga, regizor si sunt deschis sa lansez un dialog cu casele de productii pentru colaborari.”

 

 

Serge Zănoagă, fondator al studio-ului de producție Umbrela, este antreprenorul care a reușit să prindă totul din mers în ceea ce ține de managementul unei afaceri. Cu toate acestea, marele noroc al său a fost și faptul că are amici buni care să îl ajute. Viața l-a învățat multe, unele lucruri dintre care le-a și povestit în cadrul unui interviu Bani.md.

Serge Zănoagă: Un brainstorming se face în 10-15 minute. Nu văd sens să aloci pentru asta două ore

Citește și:

Serge Zănoagă: „Orice activitate antreprenorială e în folosul omenirii. Dacă este altfel- ea se arde”

Serge Zănoagă: Un brainstorming se face în 10-15 minute. Nu văd sens să aloci pentru asta două ore

Interviu cu și despre Serge Zanoagă: „Am apucat să fac business din foame. Din dorința de a câștiga”

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000