Bani.md

Silvia Radu a găsit un alt brad! Îl va aduce sub paza polițiștilor, pentru a nu mai avea „suprize”

Silvia Radu a găsit un alt brad! Îl va aduce sub paza polițiștilor, pentru a nu mai avea „suprize” foto: protv.md

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost identificat un nou brad, care va fi amplasat în Piața Marii Adunări Naționale. Este vorba de primul brad pe care autoritățile plănuiau să-l cumpere, însă ulterior, s-au răzgândit în favoarea celui adus din Ucraina.

Pomul de Crăciun a fost tăiat din curtea unei foste grădinițe din sectorul Botanica al Capitalei, iar costul integral al acestuia a fost achitat din buzunarul primarului, după cum a anunțat mai devreme. Potrivit primarului, bradul, a fost deja tăiat și urmează să fie transportat, fiind escortat de către echipaje ale poliției, „pentru a evitat unele surprize nedorite din partea cuiva”, după cum se exprimă Silvia Radu pe rețeaua de socializare.

Silvia Radu a găsit un alt brad! Îl va aduce sub paza polițiștilor, pentru a nu mai avea „suprize”

Silvia Radu a găsit un alt brad! Îl va aduce sub paza polițiștilor, pentru a nu mai avea „suprize”

Foto: Pro TV

„Vă amintiți cum unii se plângeau anii trecuți că le sabotează comuniștii bradul din PMAN? Azi liberalii fac ce au învățat de la acei comuniști. În această dimineață bradul a fost ridicat în grabă, fără sa fiu anunțată de halul în care a ajuns, s-a dorit acest spectacol grotesc, dirijat prin sms de un tovarăș fruntaș liberal. Bradul acela a ajuns să arate ca regizorii acestui spectacol, arată așa cum au lăsat ei Chișinăul și asa cum l-au administrat până acum. Ceea ce s-a întâmplat astăzi mă face mai puternică și mai hotărâtă în a stopa schemele de coruptie din Primărie și a le scoate la lumina.

P.S. A fost identificat un brad nou, am discutat personal cu proprietarul lui și am semnat în nume personal contractul cu el, și de această dată transportul va fi supravegheat inclusiv de polițiști, așa încât sper să nu mai avem surprize”, scrie Radu pe Facebook.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000