Bani.md

Silvia Radu se apucă de curățenie și în Parcul „Valea Trandafirilor”! Toate gheretele și tonetele vor fi evacuate

Silvia Radu se apucă de curățenie și în Parcul „Valea Trandafirilor”! Toate gheretele și tonetele vor fi evacuate

Agenții economici care dețin gherete, unități de comerț ambulant (tonete, remorci şi frigidere) sau prestează servicii amplasate pe teritoriul  zonei de odihnă şi agrement din Parcul „Valea Trandafirilor”, vor fi nevoiți să-și suspende activitatea.

Potrivit unei dispoziţii a primarului interimar, agenţii economici vor evacua din cont propriu unităţile de comerţ, până pe data de 13 aprilie curent. În cazul în care vor refuza să se conformeze indicaţiilor Primăriei Chişinău, toate unităţile de comerţ vor fi evacuate în mod forţat, până pe data de 25 aprilie 2018.

De asemenea, vor fi demontate toate foişoarele din lemn amplasate în mod neautorizat în parc de către un agent economic în Parcul „Valea Trandafirilor”.

În acelaşi timp, s-a interzis eliberarea schemelor de amplasare şi notificarea activităţii comerciale şi prestări servicii de orice gen pe teritoriul zonei de odihnă şi agrement din Parcul „Valea Trandafirilor”, până la elaborarea concepţiei privind amplasarea unităţilor de comerţ ambulant pentru zonele de odihnă şi agrement din sectorul Botanica.

Concomitent, subdiviziunile Primăriei Chişinău vor începe lucrările de amenajare a parcului. Vor fi restabilite suprafeţele de gazon şi vor fi plantaţi arbori şi arbuşti. În parc urmează a fi restabilit iluminatul public şi reparate căile de acces, iar dispozitivele din parcul de distracţie pentru copii din str. Trandafirilor vor fi reparate şi testate tehnic.

Amintim că o dispoziție asemănătoare a fost semnată și în privința agenților economici din Parcul „Râșcani”: 

Gheretele, foișoarele din lemn și terasa de vară din Parcul „Râșcani” vor fi demontate! Silvia Radu a semnat o dispoziție

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000