Bani.md

Soţia lui El Chapo va lansa o linie vestimentară ce va purta numele traficantului de droguri

Soţia lui El Chapo va lansa o linie vestimentară ce va purta numele traficantului de droguri
Foto: nydailynews.com

Soţia interlopului mexican Joaquin "El Chapo" Guzman, liderul cartelului Sinaloa, va lansa în cursul verii o linie vestimentară ce va purta numele traficantului de droguri, care se află în acest moment închis într-un penitenciar de maxima siguranta din SUA, informează postul CNN.

Luna trecută, Joaquin "El Chapo" Guzman, 61 de ani, a fost găsit vinovat de o instanţă din Statele Unite pentru toate cele zece capete de acuzare, inclusiv trafic internaţional de cocaină, heroină, marijuana şi alte droguri, precum şi folosirea armelor de foc. Potrivit rechizitoriului, Guzman şi alţi membri ai cartelului Sinaloa sunt implicaţi şi în numeroase asasinate, răpiri şi acte de tortură.

În timpul procesului, Guzman a semnat un contract prin care a cedat dreptul de folosire a numelui şi semnăturii lui către o companie administrată de soţia lui, Emma Coronel Aispuro, şi avocaţii care l-au reprezentant în instanţa din SUA, scrie Mediafax

"Acest proiect este o idee pe care Joaquin şi cu mine am avut-o de mult timp (...) Este un proiect dedicat fiicelor sale", a afirmat Aispuro, 29 de ani, fostă câştigătoare a unui concurs de frumuseţe.

Guzman a fost de acord să cedeze drepturile de proprietate intelectuală, însă nu va obţine niciun venit pentru sine de pe urma acestui lucru, a declarat Michael Lambert, un avocat care l-a consiliat pe interlopul mexican.

Linia vestimentară, care va purta numele şi semnatura lui El Chapo, va include tricouri, şepci si haine de blugi.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000