Statistica: În doar 3 luni, în Chișinău au fost date în exploatare peste 430 de locuințe

În primele nouă luni ale anului 2017 au fost date în exploatare 4769 locuințe (apartamente și case individuale de locuit) cu suprafața totală de 395,8 mii m2, sau cu 35,1% mai mult față de ianuarie-septembrie 2016.

În doar 3 luni, în Chișinău au fost date în exploatare 436 de locuințe (apartamente și case individuale de locuit). Cel puțin asta arată datele statistice al Biroului Național de Statistică. În total, pe țară, în lunile (iulie-septembrie) au fost date în exploatare 667 de locuințe. 

În primele nouă luni ale anului 2017 au fost date în exploatare 4769 locuințe (apartamente și case individuale de locuit) cu suprafața totală de 395,8 mii m2, sau cu 35,1% mai mult față de ianuarie-septembrie 2016.

Statistica: În doar 3 luni, în Chișinău au fost date în exploatare peste 430 de locuințe

Distribuția după mediul de rezidență arată că în mediul urban au fost date în exploatare 4524 locuințe cu suprafața totală de 363,8 mii m2 sau cu 50,5% mai mult față de nivelul înregistrat în ianuarie-septembrie 2016, iar în mediul rural – 245 de locuințe cu suprafața totală de 32,0 mii m2.

Cifrele arată că cel mai mare volum de locuințe date în exploatare s-a înregistrat în municipiul Chișinău – 4038 locuințe.

Statistica: În doar 3 luni, în Chișinău au fost date în exploatare peste 430 de locuințe

Citește și: 

Imobilul cumpărat nu este dat în exploatare în termenii stabiliți? Compania - obligată să-ți achite penalități

Moldovenii iau tot mai multe credite ipotecare! Foarte puțini, însă, iau de la bănci (INFOGRAFIC)

Alte stiri

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane civile. Cu o declarație în acest sens a venit astăzi Ministerul Apărării al Azerbaidjanului.

Prestațiile sociale vor putea fi ridicate prin intermediul serviciului de plăți electronice MPay

Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice MPay va asigura distribuirea plăților de la bugetul public național și din conturile instituțiilor publice către persoane fizice.

ANRE permis reducerea prețului energiei cu electrice pentru clienții Energocom

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică – S.A. „Energocom”, în cuantum de 120 bani/kWh.

VIDEO: „Eu nu mai sunt acel Vlad Filat, ținut într-o celulă și izolat de comunicare”

Vlad Filat vine cu declarații tăioase în adresa fostului avocat Igor Popa care, acum câteva zile, a venit cu „dezvăluri” despre averea fostului premier și relațiile pe care le-ar fi avut cu Vlad Plahotniuc. Vlad Filat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a negat acuzațiile.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile