STUDIU: Ce cumpără moldovenii de pe internet? Lunar, peste 270.000 de oameni achiziționează produse online

O mare parte dintre conaționalii noștri preferă să facă cumpărăturile în fața calculatorului. Luna trecută, 208.000 de persoane și-au procurat o piesă vestimentară sau un accesoriu on-line, arată un studiu efectuat de Biroul de audit al tirajelor și internetului.

O mare parte dintre conaționalii noștri preferă să facă cumpărăturile în fața calculatorului. Luna trecută, 208.000 de persoane și-au procurat o piesă vestimentară sau un accesoriu on-line, arată un studiu efectuat de Biroul de audit al tirajelor și internetului.

Conform aceluiași studiu, în topul cumpărăturilor urmează smartphone-urile, tabletele și gadget-urile. Peste 100.000 de moldoveni și-au achiziționat asemenea produse. Alte 102.000 de persoane și-au rezervat on-line călătoriile. 

Luna trecută, 78.000 de cumpărători și-au luat, în asemenea mod, calculatoare, iar cosmetice și alte produse de înfrumusețare - 71.000. Printre cele mai puține plăți on-line, făcute de moldovenii, se numără jocurile video, mobila și produsele alimentare.

STUDIU: Ce cumpără moldovenii de pe internet? Lunar, peste 270.000 de oameni achiziționează produse online

Potrivit aceluiași studiu, în fiecare lună, 272.000 de persoane fac cumpărături on-line, 280.000 cumpără de câteva ori pe an, iar 123.000 achiziționează o singură dată pe an produse pe internet.

STUDIU: Ce cumpără moldovenii de pe internet? Lunar, peste 270.000 de oameni achiziționează produse online

Studiul efectuat de BATI a fost realizat pe utilizatorii de internet cu vârste între 15 și 74 de ani.

BATI - este o organizație necomercială a industriei de media și publicitate, care pune la dispozitia pieței indicatorii de performață obtinuți în urma auditului și studiilor realizate.

Alte stiri

De ce Irlanda decide să instituie restricții pentru întreaga populație, devenind prima țară din UE care face asta

Irlanda va fi prima țară din UE care va institui restricții pentru întreaga populație, a anunțat luni premierul Micheal Martin. Măsurile vor intra în vigoare miercuri la miezul nopții (23.00 GMT) timp de șase săptămâni. Școlile vor rămâne închise, scrie Agerpres.

Vrei salariu de 50.000 de lei? Verifică ce posturi bine-plătite sunt în țară. LISTA

Compania continuă să caute o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Salariul maxim pe care este gata să-i plătească lunar 50 de mii de lei.

Sezonul termic a început. Ce trebuie să facă locuitorii capitalei pentru a se conecta la căldură

Primăria municipiului Chișinău informează că locuitorii orașului pot solicita conectarea apartamentelor la sursa centralizată de încălzire, chiar dacă sezonul termic 2020-2021 încă nu a început. Declarații în aceste sens au fost făcute astăzi de responsabilii municipalității, din cadrul ședinței operative săptămânale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile