Terasamentul stațiilor de așteptare din Capitală va fi înnoit. Chișinăuienii salută schimbările (FOTO)

Chișinăul continuă să beneficieze de investiții calitative menite să ofere un grad mai mare de confort și siguranță pentru locuitorii și vizitatorii capitalei.

Stațiile noi de așteptare a transportului public capătă o altă viziune datorită companiei ÎCS EPAMEDIA SRL. La moment au loc lucrări de schimbare a pavajului, la fel după un grafic bine stabilit, iar în cel mai scurt timp “terasamentul” stațiilor va fi nou.

În prezent, pavajul tuturor stațiilor este inspectat și se intervine potrivit necesităților și condițiilor meteo, acest proces fiind organizat țoi în corespundere cu un calendar de lucru prestabilit, aprobat de autoritățile locale. Lucrările se realizează cu o eficiență maximă a timpului, astfel încât să nu creeze incomodități pasagerilor transportului public. 

Întrebați, locuitorii capitalei susțin că se bucură de schimbările din oraș, în special de faptul că stațiile de așteptare instalate acum două luni în Chișinău, după ce au fost montate, beneficiază și lucrări estetice și de mentenanță a pavajului. Se întreține și aspectul stațiilor de către și datorită companiei ÎCS EPAMEDIA SRL.

Mai mult, pe lângă programul stabilit de lucrări, reprezentații companiei ÎCS EPAMENDIA SRL declară că intervin și la orice solicitare a locuitorilor Chișinăului.

 ÎCS EPAMEDIA SRL: 
„Aceasta este misiunea – de a fi alături de cetățeni și nevoiele acestora.”

Un exemplu viu este și stația din str. Ismail colț cu str. Kogălniceanu (bazinul USM).

Lucrările au fost realizate calitativ, în doar o zi. 

Terasamentul stațiilor de așteptare din Capitală va fi înnoit. Chișinăuienii salută schimbările (FOTO)

 

Stațiile sunt curățate, acestea dispun de ceas, iar orarul transportului public vine într – un alt aspect, comod pasagerilor, iar conectarea acestora este conform graficului în coordonare cu direcțiile subordonate APL. 

Despre lucrările din municipiul Chișinău se discută mult timp, fie că unora le place, altora nu, cert este una – lucrurile se văd pe față că avansează, iar cetățenii simt și văd cu ochii lor. 

Astfel, orașul Chișinău devine tot mai aproape de ceea ce ne-am obișnuit să numim „capitală europeană”. Aspectul exterior amenajat, eleganță și rafinament — aceste caracteristici devin valabile și pentru cel mai cunoscut oraș din Republica Moldova.

Alte stiri

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de vaccinuri COVID-19 pentru țările membre ale Uniunii Europene, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Executivului comunitar, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 milioane de dolari. Suma a crescut cu 36,9% față de luna decembrie a anului 2019 2019. Cele mai mari tranferuri au fost de 4% și provin din partea țărilor Uniunii Europene (UE), 13,6% din partea țărilor CSI și 39,6% vin din alte țări ale lumii.

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Goleman împreună cu Annie McKee și Richard Boyatzis a demonstrat, în cartea „Inteligența emoțională în leadership”, legătura strânsă care există între inteligența emoțională și leadership. Ei spun că liderii adevărați fac apel la emoții, iar succesul lor depinde de cum aceștia acționează acționează.

Ultimele ȘTIRI

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de va...

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 ...

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Gol...

Joburi de viitor: (22) Consilier de 100 de ani

Acum urmează o serie de joburi de viitor din categoria „PEOPLE JOBS”. În viitor, viața noastră va fi extinsă prin progresele înregistrate în medici...

Vezi toate știrile