Bani.md

Termoelectrica invită studenții să își facă stagiul de practică în cadrul întreprinderii

Termoelectrica invită studenții să își facă stagiul de practică în cadrul întreprinderii

Zeci de studenți ai Universității Tehnice a Moldovei au posibilitatea să-și efectueze stagiul de practică în cadrul întreprinderii Termoelectrica S.A.. Mai multe locuri vacante au fost expuse joi, 17 mai, în cadrul Târgul locurilor de muncă și stagiilor de practică, destinat studenților și absolvenților UTM.

Locurile vacante pentru efectuarea stagiului de practică  la Termoelectrica se adresează, în mare parte, studenților de la Facultatea Energetică și Inginerie Electrică, dar și de la Electronică și Telecomunicații; Calculatoare, Informatică și Microelectronică.
Specialitățile disponibile sunt:

- electroenergetică,

- termoenergetică,

- inginerie și management în energetică,

- inginerie și managementul calității,

- inginerie și management în telecomunicații,

- calculatoare,

- teleradiocomunicații.

În cadrul târgului, specialiștii Termoelectrica S.A. au oferit consultații studenților privind specificul de activitate al întreprinderii, proiectele în derulare, dar și despre condițiile privind desfășurarea practicii.  Cei mai interesați studenți și-au lăsat CV-urile și s-au înscris pentru desfășurarea stagiului de practică.

Potrivit directorului general Veaceslav Eni, Termoelectrica este una dintre principalele companii energetice din Republica Moldova, respectiv, în calitate principal angajator al acestor studenți suntem interesați în mod direct ca ei să fie cât mai pregătiți în domeniu și să dispună de toate pârghiile necesare pentru dezvoltarea lor profesională.

Pe parcursul anului trecut, peste 70 de studenți și-au efectuat stagiul de practică la Termoelectrica S.A., o parte dintre fiind angajați în câmpul muncii.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000