Tesla se apropie de un nou record trimestrial în ceea ce privește vânzările

Tesla este pe punctul de a atinge un nou record trimestrial în ceea ce privește vânzările de mașini, fapt ce i-au putea aduce lui Elon Musk al patrulea bonus de câteva miliarde de dolari de anul acesta, notează CNN.

Tesla este pe punctul de a atinge un nou record trimestrial în ceea ce privește vânzările de mașini, fapt ce i-au putea aduce lui Elon Musk al patrulea bonus de câteva miliarde de dolari de anul acesta, notează CNN.

Pentru a stabili un nou record, Tesla trebuie să depășească cele 112.000 mașini vândute în T4/2019. De atunci, închiderea fabricii din California a îngreunat semnificativ producția și vânzările, însă Musk le-a spus recent angajaților că recordul este pe cale de a fi doborât în al treilea trimestru din 2020.

„Este extrem de important să menținem output-ul fabricii la un nivel cât se poate de ridicat în următoarele 10 zile”, a declarat fondatorul producătorului de mașini electrice.

Musk nu primește un salariu direct, ci un pachet aprobat de acționari în 2018 care se bazează pe valoarea de piață a Tesla și o serie de repere pentru creșterea companiei. CEO-ul a primit deja două pachete anul acesta, ambele valorând 3,2 miliarde de dolari dacă luăm în calcul valoarea actuală a firmei.

Tesla a devenit anul acesta cel mai valoros constructor auto la nivel mondial, iar acțiunile au crescut cu peste 400% de la începutul lui 2020 până în prezent.

În 2018, Elon Musk a făcut un pariu cu acționarii companiei: în 10 ani, Tesla va atinge venituri de 175 de miliarde de dolari, cu un profit de 14 miliarde și o capitalizare de 650 de miliarde de dolari.

Momentan, prețul unei acțiuni este de 420 de dolari, iar valoarea de piață trece de 391 de miliarde de dolari.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile