TOP 5: Cele mai scumpe mașini importate în Moldova în anul 2019 (FOTO)

Anul 2019 s-a încheiat, iar autoblog.md a realizat un clasament al celor mai scumpe mașini importate în Republica Moldova pe parcursul anului trecut. Care sunt acestea, aflați în continuare.

Anul 2019 s-a încheiat, iar autoblog.md a realizat un clasament al celor mai scumpe mașini importate în Republica Moldova pe parcursul anului trecut. Care sunt acestea, aflați în continuare. 

Autorul clasamentului precizează că valoarea totală a cinci celor mai scumpe automobile importate în țară pe parcursul anului trecut este de 1,6 milioane de euro.

  • Locul 5: Porsche 911 GT3 RS – 200.000 de euro

Acesta este și singurul model din acest top importat în acest an în Republica Moldova în două exemplare, fiecare dintre ele având un preț de listă de 200.000 de euro.

TOP 5: Cele mai scumpe mașini importate în Moldova în anul 2019 (FOTO)

  • Locul 4: Range Rover SVAutobiography – 210.000 de euro

Range Rover SVAutobiography este cel mai luxos și exclusiv SUV din gama britanicilor, scrie AutoBlog. Pe lângă motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri, mașina asta te copleșește cu confortul din interior. Scaune individuale spate, frigider, monitoare individuale spate, masaj, piele de cea mai bună calitate, caroserie vopsită în două culori, podea din lemn în portbagaj, sistem audio cu 29 de boxe și în jur de 1.5 kW putere și multe, multe altele.

TOP 5: Cele mai scumpe mașini importate în Moldova în anul 2019 (FOTO)

  • Locul 3: Porsche 911 GT2 RS – 295.000 de euro

Porsche reușește să intre cu încă un model în top. Cel mai exclusiv și în același timp scump model vândut de Porsche în Republica Moldova în anul 2019 este un GT2 RS.

TOP 5: Cele mai scumpe mașini importate în Moldova în anul 2019 (FOTO)

  • Locul 2: Ferrari 812 Superfast – 300.000 de euro

Pe statistica vânzărilor din acest an a intrat și un Ferrari 812 Superfast, el fiind și singurul Ferrari importat în Moldova în anul 2019.

Modelul a fost anunțat în 2017 la Salonul Auto de la Geneva ca fiind cel mai puternic automobil de serie din lume ce este pus în mișcare de un motor aspirat natural. Vorbim despre un V12 de 6.5 litri ce produce 800 de cai putere, capabili să accelereze coupeul în 2.9 secunde și să-l ducă până la o viteză maximă de 340 km/h.

TOP 5: Cele mai scumpe mașini importate în Moldova în anul 2019 (FOTO)

  • Locul 1: Rolls-Royce Cullinan – 365.000 de euro

Iată că am ajuns și la cea mai scumpă mașină din topul nostru, acesta fiind un Rolls-Royce Cullinan. Multe discuții au fost în jurul acestui automobil ce aparține unui politician din țara noastră, mașina fiind pe aproape toate site-urile de știri din Republica Moldova în luna septembrie din acest an.

TOP 5: Cele mai scumpe mașini importate în Moldova în anul 2019 (FOTO)

Citiți articolul coplet și vizualizați mai multe reportaje despre modelele de mașini menționate în clasament pe AutoBlog.md.

Alte stiri

Documente desecretizate: Băncile din țară ar fi fost devalizate și după 2014, chiar și în administrare specială

Cele trei bănci comerciale - Banca de Economii, Unibank și Banca Socială din Republica Moldova ar fi fost devalizate și după furtul miliardului din 2014.

Închisoare pe 18 ani pentru miliardarul chinez care a criticat modul în care Xi Jinping a gestionat pandemia de coronavirusul

Ren Zhiqiang, un magnat imobiliar, cu legături strânse cu înalți oficiali chinezi, a dispărut în martie după ce ar fi scris un eseu dur în luna aceea, criticând răspunsul lui Xi la epidemia de coronavirus. Ulterior a fost acuzat de infracțiuni legate de corupție.

„Business-ul cu cea mai rapidă creștere pe timp de COVID”: Un startup din SUA îi ajută pe proprietari să dea afară chiriașii restanțieri

Criza creată de COVID-19 a generat milioane de chiriași restanțieri în Statele Unite, mulți aflându-se în situația în care pot fi dați afară de pe o zi pe alta, scrie Business Insider.

Actrița Eva Longoria vinde complexul rezidențial din Los Angeles cu o reducere mare de preț

Producătorul și actrița „Desperate Housewives” Eva Longoria și-a vândut complexul rezidențial din cartierul Hollywood Hills din Los Angeles cu pierderi.

Ultimele ȘTIRI

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Mobiasbanca-OTP Group înregistrează o creștere a creditării persoanelor fizice

În contextul pandemiei și scăderii dramatice a economiei, activitatea Mobiasbanca - OTP Group S.A. este stabilă, înregistrând profit și un nivel sa...

Vezi toate știrile