Totul.online – soluția pentru creșterea vânzărilor tale în online

Vrei să beneficiezi de un magazin online gata pregătit, pe care doar plasezi produsele, primești comenzile și realizezi livrarea? Marketplace-ul www.totul.online îți oferă platforma online necesară pentru a crea propriul magazin și a-ți comercializa marfa cu achitarea acesteia direct în cont, la costuri minime.

Vrei să beneficiezi de un magazin online gata pregătit, pe care doar plasezi produsele, primești comenzile și realizezi livrarea? Marketplace-ul www.totul.online îți oferă platforma online necesară pentru a crea propriul magazin și a-ți comercializa marfa cu achitarea acesteia direct în cont, la costuri minime.

Recent lansat de Moldova Agroindbank, Totul.online oferă antreprenorilor care nu dețin un site de vânzări propriu sau doresc un canal suplimentar de vânzări oportunitatea de a utiliza o platformă gata creată. ”Supermarketul” Totul.online nu necesită nici un fel de investiții pentru dezvoltare sau promovare, însă oferă agenților economici posibilitatea de comercializare a bunurilor online: rapid, ușor, cu achitare direct în cont.

Cum funcționează Marketplace-ul Totul.online?

Practic, odată ce ai încărcat marfa pe Totul.online, tot ce trebuie să faci e să primești comenzile, livrând operativ cumpărăturile către clienți. Banca va promova și va stimula cumpărăturile pe platformă.

Printre beneficiile de care te poți bucura în calitate de comerciant sunt funcția integrată de acceptare a plăților cu cardurile bancare, faptul că vinzi marfa la prețul stabilit de tine, fără adaos comercial din partea băncii ș.a. 

Costuri avantajoase pentru businessul tău!

Deschiderea magazinului propriu pe Totul.online și suportul tehnic necesar sunt gratuite. Iar dacă devii vânzător pe Totul.online până la finele anului beneficiezi și de 0 lei comision pentru mentenanța lunară a modulului E-commerce pe o perioadă de 6 luni, timp în care te vei convinge de utilitatea și plus valoarea care o va aduce afacerii.

Beneficiază și tu de avantajele proiectului și valorifică la maximum propriul tău magazin online! Companii din domeniul distribuției de carte, produse pentru copii, gadgeturi, cosmetice ș.a. sunt deja prezente pe această platformă și se bucură de vânzările realizate prin intermediul marketplace-ului Totul.online.

Poți aplica chiar acum pentru crearea contului de vânzător: https://bit.ly/aplica_totul_online. Iar pentru detalii suplimentare, ne poți apela la: 1313/  +373 69 361 510 sau scrie un mesaj la admin@totul.online.

 

P.

Alte stiri

Cel mai unic iaht explorator din lume ar putea fi al tău pentru 12 milioane de dolari (FOTO)

Nu, nu este un concept de iaht. Este un trimaran eficient din punct de vedere energetic, din viața reală. Acesta navighează pe mări din 2012 și poate fi al tău contra sumei de 12 milioane de euro. De fapt, este posibil să fi văzut nava în porturile din întreaga lume, unde a atras întotdeauna atenția.

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

Facebook elimină limita de text de pe imaginile pentru reclame

Facebook nu va mai avea o limită pentru cantitatea de text a unei imagini - reclame, care reprezintă în prezent 20% din întregul spațiu creativ. Anunțurile cu bannere care conțin mai mult de 20% din text nu vor mai fi dezavantajate atunci când participă la licitație, potrivit unui post pe Twitter. al expertului în social media Matt Navarra.

Consumatorii de vin din România vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Moldova

Consumatorii de vin vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Republica Moldova, în campania “Vin în Moldova”, inițiată de Wine of Moldova împreună cu Carrefour România.

Ultimele ȘTIRI

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Vezi toate știrile