Trei premii importante cucerite de Moldova Agroindbank la concursul național „Marca Comercială a Anului 2019”

Moldova Agroindbank a primit distincțiile supreme „Mercuriul de Aur” la nominalizările „Marca Comercială Responsabilă Social” și „Reputație și încredere”, precum și premiul mare ”Mercuriul de Cristal” la nominalizarea ”Debutul anului” în cadrul competiției naționale organizate de Camera de Comerț și Industrie.

Moldova Agroindbank a primit distincțiile supreme „Mercuriul de Aur” la nominalizările „Marca Comercială Responsabilă Social” și „Reputație și încredere”, precum și premiul mare ”Mercuriul de Cristal” la nominalizarea ”Debutul anului” în cadrul competiției naționale organizate de Camera de Comerț și Industrie.

Trofeul „Reputație și încredere” reconfirmă statutul de lider incontestabil în domeniul bancar, MAIB fiind în topul indicatorilor cum ar fi active, credite, depozite, performanță bancară și alegerea numărul 1 a circa un milion de clienți pentru servicii și produse bancare de calitate. Premiul mai apreciază performanțele în aspecte precum accesibilitatea serviciilor, calitatea, deservirea clienților, implementarea inovațiilor bancare, guvernare corporativă etc.

Caracterul de responsabil social se datorează politicii promovate de Moldova Agroindbank orientată către clienți, parteneri, comunitate, MAIB fiind un actor social responsabil sprijinind comunitatea prin proiectele desfășurate în domeniul susținerii artei, educației, sportului, sănătății, voluntariatului și filantropiei corporative promovate.

LiberCard – primul card de cumpărături în rate și fără dobândă din Republica Moldova lansat de MAIB în 2019 a primit premiul mare la categoria "Debutul anului". Cardul se bucură de popularitate și încredere sporită datorită avantajelor multiple, în prezent având cea mai mare rețea de parteneri în toată țara de peste 3000 de puncte de vânzare și 20 000 de beneficiari.

„Vă mulțumim pentru apreciere și pentru că motivați mediul de afaceri să se autodepășească.
Dincolo de bucuria care ne-o aduce acest moment solemn de premiere, aceste premii semnifică recunoașterea aprecierii și valorii muncii depuse de o echipă de peste 2000 de angajați, căreia îi revin laurii și meritele.

Fiind laureat al concursului timp de mai mulți ani consecutiv, ne bucurăm că la Moldova Agroindbank calitatea este o constantă valoroasă în tot ceea ce facem, iar premiile obținute an de an confirmă acest lucru. Vom depune toate eforturile să fim în continuare și mai buni, de dragul clienților și a comunității”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele MAIB, cu ocazia primirii celor trei trofee.

„Aceste trofee reprezintă preferințele, dar și încrederea consumatorilor. Laureații concursului au fost deciși de 5,000 de persoane care au participat la sondajul în baza căruia au fost selectați cei mai merituoși. Concurența între participanți, inclusiv cei din sectorul bancar, a fost foarte acerbă și premiile pe care le-ați obținut reflectă cu o precizie foarte mare preferințele consumatorilor”, a menționat Sergiu Harea, Președintele Camerei de Comerț și Industrie.

Precizăm că Moldova Agroindbank este premiantă a mai multor ediții ale concursului „Marca Comercială a Anului”, fiind apreciată pentru realizări în domeniul calității, ca marcă consacrată, pentru reputație și încredere. Pe parcursul ultimilor ani performanța MAIB a fost apreciată și la nivel internațional de jurații diverselor competiții din domeniul financiar-bancar.

În anul curent, MAIB a fost desemnată Cea mai Bună Bancă din Moldova de experții concursurilor organizate de prestigioasele publicații Finance Central Europe și de Global Finance, precum și deținătoarea trofeului „Best Digital Bank Moldova”, conform clasamentului Global Banking and Finance Review, prestigioasa publicație internațională dedicată finanțelor.

P.

 

Alte stiri

O nouă rundă de privatizări. Ce obiecte sunt licitate și care este termenul limită de depunere a cererilor

Agenția Proprietății Publice anunță pentru perioada 25 septembrie - 13 noiembrie 2020, desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Moldova Business Week-2020 va fi organizată în Chișinău, în noiembrie

Evenimentul Moldova Business Week-2020 va fi organizat în Chișinău în ultima decadă a lunii noiembrie.

BRAND DE LUX: Gucci

Gucci este al doilea cel mai valoros brand din lume din industria de lux.

Covifor – medicamentul contra coronavirus este adus de Dita EstFarm în RM

Preparatul Remdesivir, cu denumirea comercială Covifor, care a fost aprobat de UE și SUA, pentru tratarea coronavirusului a ajuns astăzi în Republica Moldova, anunță Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile