Bani.md

Trei tineri din Moldova, nominalizați de Forbes pentru 30 Under 30

Trei tineri din Moldova, nominalizați de Forbes pentru 30 Under 30

Trei tineri din Republica Moldova, Xenia Muntean, Vlad Caluș și Nicolae Gudumac, au fost nominalizați de revista Forbes la clasamentul 30 Under 30 la categoria Media și Marketing. Aceștia au fondat platforma digitală Planable - un instrument la îndemâna oricărui om de marketing care produce content. Mai multe amânunte despre cum au ajuns să fie co-fondatori platformei digitale și cum e să fii pe lista Forbes, ne-au spus chiar ei.

Cei trei s-au reunit la Startup Weekend Moldova în 2015, acolo unde Nicolae a vorbit pentru prima dată despre conceptul ce urma să devina Planable. În aceeași zi, Vlad și Xenia i s-au alăturat, după ce ambii au rezonat cu ideea.

Planable are drept obiectiv să ajute brandurile și managerii conturilor de social media să administreze mai bine postările și să colaboreze. Este un mediu care reunește toate părțile implicate în crearea și aprobarea postărilor. Principalul avatanj este că aplicația permite utilizatorilor să economisească foarte mult timp de la crearea postării, runde de feedback, până la momentul publicării.

„Planable a venit dintr-o nevoie și cred că acest lucru i-a adus și succesul. Când am vorbit prima dată despre Planable, eu însumi mă confruntam cu corvoada de a schimba mailuri cu clienții și a pune concepte creative în spreadsheet-uri și PPT-uri. Era un proces destul de haotic de la planificare și până la obținerea acordului și de multe ori apăreau erori. Practic, totul a pornit de la o nevoie personală apoi după o perioadă ne-am dat seama că aceasta este o problema cu care se confrunta majoritatea agențiilor de marketing și echipele de la client”, a explicat Nicolae.

Forbes 30 Under 30 este o listă lansată anual de revista Forbes, în care sunt incluși tineri sub 30 de ani care au obținut succese în diverse industrii. Lista prezintă anual 600 de nume din întreaga lume, fiind selectând câte 30 de tineri din 20 de industrii. Materialul poate fi citit integral pe Realitatea.md.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000