Bani.md

Un fost ministru vine la conducerea Agenției Proprietății Publice. Guvernul a aprobat candidatura

Un fost ministru vine la conducerea Agenției Proprietății Publice. Guvernul a aprobat candidatura

Guvernul a aprobat astăzi candidatura lui Vladimir Baldovici în funcția de director general al Agenției Proprietății Publice.

Baldovici este absolvent al Institutului politehnic din Chișinău, are o experiență managerială de peste 20 de ani în funcții de conducere și administrate în sectorul public și privat. A deținut funcția de ministru al Construcţiilor şi Dezvoltării Teritoriului, în guvernul Zinaida Greceanîi.

„Este inginer de profesie, are experiență în administrația publică centrală și a dat dovadă de capacități foarte bune de manager, de aceea a și fost făcută această ofertă pentru APP, care a devenit o instituție mult mai importantă decât a fost până acuma, în urma reformei Guvernului - toate întrepinderile unde statul își are partea sa de participare revin în subordinea APP, care la rândul său se subordonează direct Guvernului. Eu contez, la fel ca și colegii mei, domnule Baldovici, pe o îmbunătățire a activității în întreprinderile unde participă statul ca și fondator, și să dovedim că nu contează cine este fondator la o întreprindere sau alta, și dacă managementul este unul eficient, atunci întreprinderile aduc profit” a comentat Filip. 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000