Bani.md

Un moldovean s-a pornit la furat în Italia, dar a leșinat la locul faptei: S-a panicat când a auzit alarma

Un moldovean s-a pornit la furat în Italia, dar a leșinat la locul faptei: S-a panicat când a auzit alarma foto: veneziatoday.it

Un moldovean s-a pornit la furat, însă, emoțiile i-au dat peste cap tot planul! Presa italiană scrie că acum câteva zile a avut loc o tentativă de jaf asupra unui laborator de produse cosmetice din Marghera, în care ar fi fost implicat și un cetățean moldovean.

Tentativa a avut loc noaptea. Camerele de supraveghere au arătat cum 3 bărbați au încercat să pătrundă în interiorul imobilului. Văzând că e greu să spargă geamul, doi complici au fugit, însă al treilea, după mai multe încercări, a reușit să se strecoare înăuntru.

După ce a auzit alarma, bărbatul s-a panicat și a încercat să fugă. Acesta însă a căzut pe scări și s-a ales cu capul spart. Se presupune că bărbatul ar fi leșinat din cauza emoțiilor.

Bărbatul în cauză s-a dovedit a fi un cetățean moldovean, în vârstă de 33 de ani. Când au ajuns la fața locului, gardianul și fiul proprietarului laboratorului l-au găsit pe moldovean la pământ, în stare de inconștiență.

Moldoveanul este cercetat în stare de libertate pentru furt în proporții mari.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000