Bani.md

Un turc și iubita sa moldoveancă convingeau fete să se prostitueze în Turcia. „Ne-au spus că vom face mulți bani” (VIDEO)

Un turc și iubita sa moldoveancă convingeau fete să se prostitueze în Turcia. „Ne-au spus că vom face mulți bani” (VIDEO) Foto: Zero Hedge

Doi concubini, un cetățean turc, de 39 de ani și o moldoveancă de 23 de ani, sunt cercetaţi penal şi învinuiţi de comiterea infracţiunii de proxenetism. Conform informaţiilor documentate şi probate de către poliţişti, aceştia ar fi determinat la practicarea prostituţiei cel puţin cinci fete din familii social-vulnerabile, cu vârstele cuprinse între 25 ani şi 27 ani, originare din diverse raioane ale ţării.  

Victimele erau determinate şi convinse să practice prostituţia în oraşul Marmaris, Turcia, în urmă cărora figuranţii obţineau mijloace financiare.

Acţiunile criminale au avut loc pe parcursul anului 2016, când bărbatul şi-a deschis un salon de frumuseţe în oraşul Călăraşi, prin intermediul căruia ar fi racolat potenţialele victime. Totodată, concubinii identificau persoane prin intermediul reţelelor de socializare.

Aceştia asigurau perfectarea tuturor actelor şi transportarea lor până la destinaţie. Actualmente bărbatul a fost anunţat în căutare, întrucât se eschivează de organele de drept, iar concubina acestuia este cercetată în stare de libertate. Este de menţionat că dosarul penal intentat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism a fost remis în instanţa de judecată de către procurori.

Dacă vinovăţia lor va fi demonstrată în instanţă, atunci ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 ani până la 7 ani.

Un turc și iubita sa moldoveancă convingeau fete să se prostitueze în Turcia. „Ne-au spus că vom face mulți bani” (VIDEO)

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000