Bani.md

Unde se angajează studenții după finalizarea cursurilor de masaj - recenzii

Unde se angajează studenții după finalizarea cursurilor de masaj - recenzii

”Știu că nu o să vă surprind, doar atât vreau sa menționez, o echipa respectuoasă, profesionistă, inteligentă, cu cunoștințe vaste în ceea ce fac. Și de parcă nu ar fi de ajuns, mai sunt și prietenoși!”.  Aceasta este doar una dintre zecile de recenzii lăsate de absolvenții care a făcut un curs de masaj în Chișinău la Școala de Masaj SPA Therapy. În doar câteva săptămâni, participanții la aceste cursuri de masaj s-au ales cu o profesie acreditată. Și-a făcut prieteni, iar acum deja leagă noi cunoștințe, în timp ce lucrează. Ce căi au apucat alți cursanți și unde aplică cunoștințele învățate, află în continuarea articolului.

Masajul trebuie să fie făcut cu dăruire

E adevărat. Puțini au răbdarea și dorința să îmbrățișeze o meserie atât de profundă și delicată, cum e cea de maseur. Dar, foarte mulți, odată ce ajung la școala de masaj, îndrăgesc această profesie. Totul se datorează în primul rând programului flexibil și în al doilea specialiștilor calificați.

Un alt aspect important este modul de predare. Informațiile teoretice sunt aplicate direct în practică. Te poți trezi că, pe lângă teorie, la cursurile de masaj să fii și tu ”material didactic”. Cam asta s-a întâmplat în cazul unui cursant care spune că se răsfăța zilnic cu un masaj din partea colegilor. Așa că, pe lângă diploma în română și engleză pe care o primești la finalul cursului, pleci și cu o doză de sănătate în plus.

Unii cursanți profesează alți viitori maseuri

Dibăcia și dedicarea exprimată de unii cursanți le-a adus la mână și un contract de muncă. Mai exact, câțiva învățăcei s-au specializat și au devenit mentori în cadrul Școlii de Masaj. Au devenit maseuri chiar de îndată ce au primit diploma. Alături de profesioniști continuă să educe tehnicile de masaj clasic, masaj visceral, masaj ashiatsu, masaj pediatric, deja în favoarea altor cursanți.

Așa cum sunt mai multe cursuri, fiecare este delegat la cursul pe care l-a însușit la ore. Practica de angajare este mai mult decât benefică. Odată cu apariția noilor instructori, numeroșii doritori au mai multe șanse să aplice la un curs de masaj.

Maseuri specializați în tratarea durerilor de spate sau alte afecțiuni terapeutice

Mulți dintre absolvenții școlii de masaj s-au angajat în cadrul saloanelor specializate, fac kinetoterapie sau au ales să nu depindă de nimeni - fac masaj la domiciliu.

De altfel, unele persoane au făcut cursul de masaj pentru a-și putea rezolva personal anumite probleme de sănătate. Și recenzii de acest fel se regăsesc în lista multelor mulțumiri adresate Școlii SPA Therapy. Datorită tehnicilor însușite au reușit să-și ușureze propria viață și a celor dragi.

Maseurii de la Chișinău au trecut frontierele

Chiar și peste hotarele țării se regăsesc maseuri care au însușit această meserie la cursuri. A  găsi un loc de muncă peste hotare e foarte greu. Iată de ce, unii și-au luat profesia în mâini și au început să aplice cunoștințele în afara țării. De exemplu, unul dintre participanții care și-a pus bazele la curs, profesează masajul terapeutic în Marea Britanie.

Spune că, deși au trecut ani buni, încă mai ține minte cuvintele mentorului: "masajul trebuie să fie făcut cu dăruire, calitativ", "să fie masat fiecare mușchi", "să continui să te perfecționezi".

Dacă acești maseuri te-au motivat să mergi și tu la curs, nu rata șansa să te înscrii în noua grupă care deja se formează.

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15.

Pentru mai multe detalii contactează-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59 sau vizitează site-ul nostru: scoalademasaj.md.

P.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000