(VIDEO) „Fii patriot, consumă autohton” - Eduard Grama a lansat o campanie inedită de promovare a produselor din Republica Moldova

Fostul ministrul al Agriculturii, Eduard Grama, a lansat o campanie socială cu titlul „Fii patriot, consumă autohton”.

Fostul ministrul al Agriculturii, Eduard Grama, a lansat o campanie socială cu titlul „Fii patriot, consumă autohton”.

Scopul campaniei este de a determina societatea să susțină producătorii autohtoni prin cumpărarea produselor lor, întrucât prin asta ne putem manifesta patriotismul.

„La prima vedere v-ar părea că sunt niște cuvinte mărețe, dar de fapt... sensul lor este simplu și cunoscut.

A fi patriot, simplu de spus, dar greu de realizat, deoarece cuvântul acesta pentru unii însemna tot, pentru alții nu însemna nimic. Nu vreau sa intru în polemici mari pe tema patriotismului – vreau să vă îndemn să susținem producătorii autohtoni. Toți producătorii autohtoni, indiferent de ce produc ei, așa cum putem si înțelegem sensul cuvântul acesta”, a scris Grama pe pagina de Facebook.
 

Primii care s-au alăturat campaniei au fost jurnalistul Dorin Galben și actorul Emilian Crețu. Aceștia au îndemnat cetățenii să nu „fugă” după branduri străine și să nu aleagă produse din alte țări, când pot alege produse calitative realizate în țara noastră. Totodată, au făcut trimitere la diaspora Republicii Moldova, care dimpotrivă aleg produse „de acasă” pentru a-și potolin nițel dorul.

Alte stiri

Cel mai unic iaht explorator din lume ar putea fi al tău pentru 12 milioane de dolari (FOTO)

Nu, nu este un concept de iaht. Este un trimaran eficient din punct de vedere energetic, din viața reală. Acesta navighează pe mări din 2012 și poate fi al tău contra sumei de 12 milioane de euro. De fapt, este posibil să fi văzut nava în porturile din întreaga lume, unde a atras întotdeauna atenția.

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

Facebook elimină limita de text de pe imaginile pentru reclame

Facebook nu va mai avea o limită pentru cantitatea de text a unei imagini - reclame, care reprezintă în prezent 20% din întregul spațiu creativ. Anunțurile cu bannere care conțin mai mult de 20% din text nu vor mai fi dezavantajate atunci când participă la licitație, potrivit unui post pe Twitter. al expertului în social media Matt Navarra.

Consumatorii de vin din România vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Moldova

Consumatorii de vin vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Republica Moldova, în campania “Vin în Moldova”, inițiată de Wine of Moldova împreună cu Carrefour România.

Ultimele ȘTIRI

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Vezi toate știrile