(VIDEO/FOTO) Conacul de lux din Delhi al lui Shah Rukh Khan și Gauri Khan: locul „intim” și plin de amintiri

30 Iun. 2021, 18:19
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
30 Iun. 2021, 18:19 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Vedetele de la Bollywood, Shah Rukh Khan și Gauri Khan, pe lângă casa de pe malul mării din Mannat au și o casă luxoasă în Delhi. Vogue India a făcut publice imagini din casa celor doi.

Vedetele au o casă la Delhi la fel de plină de farmec. El și soția sa, specializată în design interior au transformat proprietatea într-o locuință intimă a familiei care, potrivit Vogue India, este un loc emoțional, deoarece se află în orașul în care amândoi au crescut, s-au întâlnit, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit.

Iată ce trebuie să știți despre conacul Delhi al Khanilor

Colaborarea cu Airbnb

La sfârșitul anului 2020, milioane de oameni au aruncat o privire în interiorul casei fastuoase din Parcul Panchsheel din Delhi de Sud, după ce celebrul cuplu s-a asociat cu Airbnb pentru a oferi unui om norocos un sejur acolo. Ca parte a competiției, au fost dezvăluite pentru prima dată imagini din interiorul casei lor din Delhi, prezentând designul său maiestuos.

Vogue India relatează că casa are două etaje și are mai multe balcoane cu vedere la verdeața din afară. O mulțime de plante sunt și în interior. Gauri a declarat pentru Vogue India că iluminarea este importantă pentru ea și că toate imaginile, amintirile și artefactele sunt aprinse, aproape ca într-o galerie de artă.

O casă plină de amintiri

La fel ca Mannat, Gauri a spus că locuința lor din Delhi este plină de piese cheie pe care le-au adunat de-a lungul anilor. Există un covor în sala de oaspeți pe care a cumpărat-o în New York, care a fost încadrat și este folosit ca o piesă de artă.

Gauri a descris, cum locuințele sale din Mannat și Delhi sunt spații foarte personale care prezintă amintiri din viața ei cu soțul și copiii ei, precum și lucruri pe care le iubesc.

Realitatea Live

30 Iul. 2021, 18:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
30 Iul. 2021, 18:07 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției și ministru al Apărării, Alexandru Pînzari, vine cu o primă reacție după ce Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a confirmat reținerea acestuia. Conform ultimelor informații, Pînzari a fost reținut pentru 72 de ore.

Ofițerii nu trebuie jăliți, dar protejați. Și totuși, ar fi bine sa nu se grăbească nimeni și să mă ardă pe rug, sau să dea note activității mele. Există instituții de drept în acest Stat, care trebuie să-și facă treaba și să nu admită erori în astfel de acțiuni. Știam care sunt “bunele intenții” ale unor persoane interesate de acest caz și tocmai de asta, nu sunt surprins de nimic. Un lucru vreau să vă zic acum, eu răspund de fiecare acțiune a mea și sunt responsabil doar de ceea ce am făcut, nu de ceea ce “li se pare unora”. Astfel, pe cazul dat, legislația nu am încălcat, iar tot ceea ce trebuie să comunic celor care gestionează cazul voi comunica și voi fi maxim transparent și deschis, se arată într-un mesaj publicat de Alexandru Pînzari pe pagina sa de Facebook, car ar fi fost transmis prin intermediul familiei.

Reținerea lui Pînzari are loc în dosarul ce vizează activitatea angajaților fostei Direcții nr.5 din cadrul INI al IGP al MAI, anunță PG.

„Astfel, în dimineața zilei de 30 iulie 2021, au fost efectuate percheziții în automobilul și domiciliul unui alt figurant pe dosar, care ocupa, la momentul comiterii faptelor infracționale, funcții de conducere în cadrul IGP al MAI. În rezultatul perchezițiilor, au fost ridicate dispozitive electronice și înscrisuri. Ulterior, figurantul a fost reținut și la moment, procurorii se află în fază de audiere propriu-zisă a bănuitului”, se arată în comunicatul PG.

Procurorii, în următoarele 48 sau, după caz, 72 de ore, urmează să se determine asupra calității procesuale ulterioare a persoanei în cauză, precum și asupra măsurii preventive.

„Pe dosar sunt preconizate și alte acțiuni de urmărire penală. Pe parcurs, odată cu avansarea investigațiilor, procuratura va reveni cu noi detalii”, mai anunță PG.

PCCOCS amintește că dosarul este cercetat prin prisma comiterii următoarelor infracțiuni: „abuz de serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală