Bani.md

(VIDEO) Rezultatele consultărilor privind IQOS! Ce spune reprezentantul companiei Philip Morris Moldova prezent la ședință

(VIDEO) Rezultatele consultărilor privind IQOS! Ce spune reprezentantul companiei Philip Morris Moldova prezent la ședință

În urma discuțiilor publice privind controlul tutunului a fost luată decizia de a continua dezbaterile, doar că la nivel de experți, mai aprofundat și mai detaliat pentru a analiza consecințele ulterioare care ar putea apărea în urma modificărilor legislative. Declarația aparține lui Denis Zhogolev, manager general la Philip Morris Moldova, companie producătoare de dispozitive IQOS. 

„S-a decis să fie prelungită discuția la nivel de experți pentru o dezvoltare detaliată și profundă a subiectului, astfel încât să putem stabili ce consecințe va genera modificarea legii cu privire la cotrolul tutunului. Reglementarea problemei trebuie privită complex. Noi suntem gata să oferit investigațiile pe care se bazează activitatea noastră, rezultatele cercetărilor științifice. Suntem gata să colaborăm sub orice formă pentru a avea informația necesară și a lua o decizie corectă într-un final”, a spus Denis Zhogolev.

Bani.md amintește că astăzi au avut loc consultări publice în cadrul Comisiei asupra proiectulului de lege privind controlul tutunului. Ședința poate fi urmărită AICI.

CITEȘTE ȘI:

Philip Morris Moldova, despre accizarea IQOS: Reglementarea trebuie efectuată în funcție de veniturile oamenilor

Produsele IQOS și Glo, principalul subiect al săptămânii. O nouă scrisoare către autorități (doc)

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000