Bani.md

Vlad Musteață, care ar folosi Pro Imobil în scopuri personale, și-a angajat doi avocați să-l apere

Vlad Musteață, care ar folosi Pro Imobil în scopuri personale, și-a angajat doi avocați să-l apere

Fostul administrator al companiei imobiliare Pro Imobil, Vlad Musteață, și-a angajat doi avocați să-l scape de ultimele suspiciuni ale organelor de drept cu privire la noi evaziuni fiscale.

Amintim că, potrivit surselor, Vlad Musteață ar folosi numele acesteia în scopuri personale. El ar semna anumite contracte în țară pe care le-ar scoate ulterior la București, acolo unde cândva a fondat o companie imobiliară.

Noi informații despre asta au fost publicate pe blogul gandrabur.md. Mai jos, este un contract de arvună, care nu generează vreo suspiciune decât doar faptul că documentul a fost încheiat la sediul companiei. Oficial nu figurează acolo.

Administrația actuală a companiei nici nu ar fi bănuit de activitatea dublă a angajatorului Vlad Musteață. Cel din urmă însă reușește să se eschiveze de la achitarea impozitelor, folosind numele Pro Imobil pentru scopuri personale.

Între timp, pe blogul lui eugen sunt făcute publice numele celor doi avocați ai lui Vlad Musteață. Realitatea.md i-a contactat pe ambii.

Avocatul Alexandru Moloman ne-a răspuns la telefon, dar odată ce ne-am prezentat de unde suntem, ne-a spus că revine el cu un sunet. Până la ora publicării știrii, nu ne-a mai contactat. Al doilea avocat, Eduard Digore, cunoscut pentru implicarea sa în dosarul „Diaspora vs. Moldova” deschis în urma alegerilor din 2016, nici măcar nu ne-a răspuns la apeluri.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000