Bani.md

Vrei să studiezi în Marea Britanie? Depune dosarul pentru Programul de burse John Smith Trust

Vrei să studiezi în Marea Britanie? Depune dosarul pentru Programul de burse John Smith Trust

Guvernul Marii Britanii anunţă deschiderea perioadei de depunere a dosarelor pentru programul de burse John Smith Trust.

Programul este deschis pentru tinerii din Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Rusia şi Ucraina. Procesul de aplicare constă din două etape: depunerea a doua formulare de aplicare şi interviul.

Termenul limită pentru depunerea primului dosar este 10 noiembrie 2017, iar pentru cel de-al doilea dosar – 24 noiembrie 2017. Scopul programului este de a oferi noii generații de lideri din regiune șansa de a studia în domenii precum buna guvernare, justiție socială și statul de drept prin intermediul unui serii de ateliere de lucru și vizite în Marea Britanie, urmate de mentorat.

Programul de stagiu se va desfășura în perioada 19 mai – 15 iunie, 2018.

Pentru a aplica trebuie să îndeplinești următoarele cerințe:

- Să ai vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani,

- Să vorbești și să scrii fluent în limba Engleză,

-Să demonstrezi că ești un lider în domeniul tău de activitate, dar și angajamentul tău de a contribui la dezvoltarea țării,

-Să demonstrezi interesul profesional clar în domeniile bunei guvernări, statului de drept și justiției sociale,

-Să propui un Plan de Acțiuni pentru soluționarea unei probleme sau a unei politici în domeniul tău de activitate pe care intenționezi sa-l implementezi la întoarcere,

-Dacă ești selectat/ă, să fii pregătit/ă să îți asumi angajamentul de a fi disponibil/ă să participi la programul de patru săptămâni și să participi activ în cadrul comunității de absolvenți John Smith Trust pe termen lung.

Procesul de aplicare constă din două etape: depunerea a doua formulare de aplicare şi interviul. Termenul limită pentru depunerea primului dosar este 10 noiembrie 2017, iar pentru cel de-al doilea dosar – 24 noiembrie 2017.

Pentru mai multe detalii, accesaţi pagina web : www.johnsmithmemorialtrust.org

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000