Bani.md

Wizz Air lansează 5 curse noi de pe Aeroportul din Chișinău! Tarifele pornesc de la 20 de euro

Wizz Air lansează 5 curse noi de pe Aeroportul din Chișinău! Tarifele pornesc de la 20 de euro

Compania Wizz Air își dezvoltă baza operațională aeriană din Chișinău și anunță lansarea a 5 curse directe noi spre Europa până la sfârșitul anului 2018. Potrivit directorului Avia Invest, Petru Jardan, în urma colaborării de succes de până acum, compania Wizz Air va baza o a doua aeronavă pe aeroportul Chișinău care va permite lasnsarea celor 5 curse și să mărească frecvența curselor deja existente.  

Este vorba despre zboruri directe noi spre orașele Memmingen (Germania), Dortmund (Germania), Copenhaga (Danemarca). De altfel, vor fi operate și curse directe spre Paris Beauvais (Franța) și Bruxelles Charleroi (Belgia).

Noua aeronavă Airbus A320 va sosi pe Aeroportul Internațional Chișinău în decembrie 2018 și va deservi cele 5 rute noi.

Odată cu extinderea operațiunilor la Chișinău, Wizz Air va avea peste 70 de angajați și va mai contribui la angajarea indirectă a 500 de persoane. Următoarele sesiuni de recrutare a echipajului de zbor sunt programare pentru 10 iulie, 10 și 22 august la Chișinău.

O altă noutate pentru pasagerii care aleg Aeroportul Internațional Chișinău este că unele dintre cele mai solicitate curse din Chișinău vor fi operate mai des: London-Luton, Milan-Bergamo, Venice-Treviso, Berlin-Schonefeld și Rome Ciampino.

Wizz Air lansează 5 curse noi de pe Aeroportul din Chișinău! Tarifele pornesc de la 20 de euro

„Wizz Air își continuă creșterea puternica și creează din ce în ce mai multe oportunităţi pentru călătorii săi pentru descoperirea Europei la cele mai mici tarife. Astăzi am anunţat despre noile investiţii pentru baza noastră din Chişinău, prin alocarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 în decembrie 2018, care va crea noi locuri de muncă. În plus, rețeaua WIZZ din Chişinău va fi diversificată cu 5 rute noi, mult-asteptate, spre Franţa, Germania, Danemarca şi Belgia, iar 5 dintre rutele existente vor circula mai des. Creşterea noastră continuă în Chişinău consolidează angajamentul Wizz Air în Moldova, oraşul și aeroportul din Chişinău şi contribuie la dezvoltarea turismului şi industriei ospitalității din Moldova”, a declarat George Michalopoulos, directorul comercial al Wizz Air.

Amintim că în martie 2017, Wizz Air a lansat la Chișinău o bază operațională, care reprezintă o investiție de 98 milioane de dolari.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România.

 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000