Bani.md

Wizz Air va deschide în 2018 curse spre 6 destinații noi, de pe Aeroportul din Iași

Wizz Air va deschide în 2018 curse spre 6 destinații noi, de pe Aeroportul din Iași

Anul 2018 vine cu noutăți bune! Compania WizzAir a anunțat că va deschide curse spre 5 destinații noi. Este vorba despre: EINDHOVEN (Olanda), BILLUND (Danemarca), DORTMUND (Germania), (MALMO (Suedia), SALONIC (Grecia), PARIS (Franţa), iar cursele sunt disponibile din 31 aprilie şi 1 mai 2018. 

Citeste mai mult: adev.ro/ouinpl


Cu noile curse anunţate, Aeroportul din Iaşi ajunge la peste 30 de destinaţii interne şi internaţionale, ceea ce va ajuta şi mai mult ca aerogara să înregistreze recordul de peste un milion de pasageri, anual. „Faptul că cel mai mare operator aerian low cost din Europa Centrală şi de Est vine să îşi extindă baza la Iaşi demonstrează că am făcut progrese continue în toţi aceşti ani. Am realizat o investiţie importantă pentru comunitate, reuşind să deschidem Iaşul spre lume. Când o companie parteneră doreşte să investească pe termen lung în oraşul tău înseamnă că înţelege că acesta are un potenţial însemnat de dezvoltare. Deschiderea noilor rute de la/către Iaşi, odată cu alocarea unei noi aeronave, este importantă nu doar pentru evoluţia aeroportului nostru, ci şi pentru întreaga regiune de Nord-Est", a punctat Alexandru Anghel, directorul Aeroportului Internaţional Iaşi.

Patru companii diferite operează zboruri în regim permanent de la Iaşi. Aerogara modernizată în ultimii ani are trei terminale, dar în condiţiile de creştere constantă a traficului apar frecvent blocaje în procesarea pasagerilor. De aceea, şefii judeţului au anunţat că vor continua lucrările de extindere, dar deocamdată nu se cunosc sursele concrete de finanţare pentru noua etapă de modernizare a aerogării. 

 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000