Bani.md

Zodiile care își găsesc greu de muncă. Te numeri printre ele?

Zodiile care își găsesc greu de muncă. Te numeri printre ele?
Foto: quotesgram.com

Anumite zodii reușesc cu greu să-și găsească un loc de muncă și la fel de greu izbândesc să-l și păstreze.  Unica.ro scrie că nu este neapărat vina lor, cât a astrelor care își lasă amprenta asupra destinului lor încă de la naștere.

Gemenii, sub influența planetei Mercur tind să fie visători, schimbători și inconstanți. Elementul vital al gemenilor este aerul, ceea ce îi face adaptabili, dar nehotărâți. Dacă reușește să găsească un loc de muncă pe placul său tinde să-l piardă din cauza că își pierde repede interesul și răbdarea. Din pricina firii sale anxioase,  nesigure și a faptului că nu își recunoaște greselile nu poate avansa în carieră. Nativii din gemeni nu pot lega relații de prietenie la locul de muncă pentru că au nevoie de foarte mult timp de a-și arata adevărata personalitate.

Fecioarele își găsesc greu un loc de muncă datorită faptului că, deși sunt extrem de muncitoare și inteligente tind să devină de nesuportat din pricina înclinației maladive pentru ordine și curățenie. Nativii din Fecioară sunt foarte critici și curioși, dar nu îi ajută prea mult la locul de muncă din cauza faptului ca sunt o fire prea supusă, înclinată să servească, să ajute nu să domine. Nu își dorește și nu va ajunge șef.

Peștii sunt persoane nehotărâte, inconsecvente ce obosesc ușor așa ca nu vor avea locuri de muncă stabile. Deși sunt intuitivi, sensibili, cinstiți nu pot face carieră pentru că nu își asumă responsabilități și preferă confortul și liniștea. Peștele nu suportă să fie criticat, deși poate deveni leneș și indolent. Caracterul visător îi dă aspirații înalte nativului din Pești, dar lipsa de viziune și hotărâre face ca aceste aspirații să rămână doar atât.

Aceeași sursă scrie și care sunt zodiile cu cele mai bune aptitudini de conducere: 

Berbecul

Această zodie s-a născut pentru a conduce. Berbecii își impun repede autoritatea și câștigă respectul echipei. Nu degeaba sunt reprezentați de animalul ce domină turma. Sunt firi puternice, competitive, entuziaste, curajoase, dar impulsive și motivate de bani. Cele mai bune domenii în care pot lucra: politică, televiziune, armată.

Taurul

Zodia care motivează și inspiră oamenii pe care îi conduce. Taurul aduce o influență stabilizatoare oricărei organizații, construind echipa într-un cadru durabil, bazându-se pe muncă și dorința de a finaliza proiectele.  O zodie rezistentă, practică, constantă ca sef, dar atentă la nevoile de apartenență, de realizare a personalului. Domenii în care poate excela un taur: contabilitate, inginerie, gastronomie.

 

 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000