Zodiile celor mai bogați oameni din lume. Află care sunt zodiile de succes!

Zodia influențează personalitatea oamenilor și principalele lor caracteristici. Cei mai bogați oameni din lume arata care sunt, cu adevărat, cele mai de succes zodii.

Zodia influențează personalitatea oamenilor și principalele lor caracteristici. Cei mai bogați oameni din lume arata care sunt, cu adevărat, cele mai de succes zodii.

Succesul aduce de cele mai multe ori câștiguri considerabile pentru nativii cărora afacerile le vin mănușa. Relația dintre zodii și bani, precum și atitudinea nativilor privind câștigurile a fost analizată de astrologi și specialiști în cărțile lui Lenormand, iar pe baza lor, www.onlinekartenlegen.org a realizat un top în acest sens. 

1. Leu

Printre cei mai bogați oameni se număra cei din zodia Leu, cu personalitatea lor puternică. Leii sunt atrași de putere, celebritate, câștig, sunt persoane care luptă pentru ceea ce își doresc și nu se dau bătute ușor. Leii își doresc să obțină luxul și să dispună de confort întotdeauna. Câteva exemple de oameni născuți în zodia Leu sunt: Larry Ellison, Yves Saint Laurent și J.K. Rowling.

2. Balanța

Balantele prefera libertatea, sunt persoane ambițioase și inventive. Își atrag câștigurile cu ambiție și din dorința de a duce o viat afară griji. La Balanțe, problemele privind câștigurile intervin atunci când trebuie să ia hotărâri foarte importante – de cele mai multe ori, sunt indecise și au mult de pierdut din această cauză. Liliane Bettencourt, cea care a fondat compania de beauty, L’oreal, a fost una dintre cele mai bogate persoane născute în zodia Balanța.

3. Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt ambițioși, iar de aceea ei înregistrează câștiguri masive. Chiar dacă nu sunt cei mai organizați, Berbecii sunt puternici, le place să conducă și să construiască. Preferă să facă lucrurile la timpul lor și să nu întârzie, Toate aceste caracteristici duc la atingerea garantată a succesului. Doi Berbeci celebrii în toată lumea pentru afacerile și câștigurile impresionante sunt Ingvar Kamprad, fondatorul Ikea și Larry Page, fondatorul Google.

4. Rac

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Elon Musk – fondatorul companiei Tesla Motors, înregistrează în prezent o avere de 93,7 miliarde USD și este născut în zodia Rac. Funcțiile înalte se potrivesc perfect Racului, care va conduce afacerea calculat și realist. Racul se implică și emoțional în afaceri, își respectă angajații și viața personală a acestora. De aceea, nativul este respectat și apreciat de angajați.

5. Taur

Taurii se număra printre cei mai ambițioși nativi. Muncitori și responsabili, Taurii câștigă excelent din afacerile lor. Nu sunt cei mai norocoși, însă sunt serioși, gândesc logic și își calculează foarte bine mișcările în afaceri. Unul dintre cei mai bogați nativi ai zodiei Taur este Mark Zuckerberg, cu o avere estimată în 2020 la aproximativ 93 miliarde USD.

6. Fecioară

Pragmatică și atentă la detalii, Fecioara înregistrează câștiguri financiare și are succes în afaceri. Fecioara este intuitivă atunci când vine vorba de șansele de câștig, este muncitoare și tinde către perfecțiune. Unul dintre cei mai bogați americani este Warren Buffett, cu o avere estimată la 80,5 miliarde USD anul acesta.

7. Gemeni

Gemenii au de câștigat, însă intervin dificultăți atunci când trebuie să ia decizii importante. Sunt temători și pragmatici, însă au abilități de lideri, la care cu cât vor lucra mai mult, cu atât vor avea succes. Averea unuia dintre cei mai influenți nativi ai zodiei Gemeni, Jim C. Walton este estimată la 64,4 miliarde USD în prezent.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile