Casa ta este în vânzare de luni de zile? Află cum poți revigora interesul cumpărătorilor

28 Mart. 2024, 16:55
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
28 Mart. 2024, 16:55 // Slider //  MD Bani

Casa ta este în vânzare de ceva vreme, însă nu atrage atenția cumpărătorilor așa cum ai sperat? Ei bine, există câteva aspecte importante de luat în considerare pentru a revigora interesul potențialilor cumpărători și pentru a-ți crește șansele de a vinde proprietatea rapid și la un preț avantajos.

1. Are un preț corect?

Primul și cel mai important pas în revigorarea interesului cumpărătorilor pentru case de vânzare este evaluarea prețului corect al proprietății. Este crucial să faci o evaluare precisă și obiectivă a valorii casei sau apartamentului tău în comparație cu alte proprietăți similare, fie că e vorba de un apartament cu 3 camere sau unul cu o cameră. Un preț corect și competitiv este cheia pentru a atrage mai mulți cumpărători și a încheia o tranzacție reușită într-un timp foarte scurt.

2. Prima impresie contează.

Nu subestima puterea primei impresii. Potențialii cumpărători îți pot forma rapid o opinie despre o proprietate în funcție de aspectul exterior și interior al acesteia. Asigură-te că la acel moment casa ta este ordonată, curată și bine întreținută. Fă o curățenie generală și elimină orice dezordine sau obiecte personale care ar putea distrage atenția cumpărătorilor. Vopsește pereții, repară petele vizibile și înlocuiește elementele uzate sau deteriorate. Aceste mici investiții pot face o mare diferență în atragerea cumpărătorilor.

3. Îmbunătățește atractivitatea vizuală a proprietății tale.

Fotografiile de calitate sunt esențiale în procesul de vânzare a unei case sau a unui teren de vânzare. Investește într-un fotograf profesionist care să surprindă imagini clare, luminoase și atrăgătoare ale proprietății tale. Utilizează fotografii care evidențiază caracteristicile unice și punctele forte ale casei sau apartamentului tău pentru a atrage atenția potențialilor cumpărători și pentru a le stimula interesul.

4. Extinde distribuirea pe portalurile imobiliare.

Prezența online este esențială în procesul de vânzare a unei proprietăți. Asigură-te că anunțul tău este prezent pe principalele grupuri imobiliare și site-uri de listare a proprietăților. Acest lucru îți va asigura o expunere maximă și va crește șansele de a atrage un număr mare de potențiali cumpărători. De asemenea, optimizează descrierea proprietății tale cu cuvinte cheie relevante pentru a îmbunătăți poziția anunțului în rezultatele motoarelor de căutare și pentru a atrage trafic de calitate.

5. Ai ajutor de la un profesionist imobiliar?

Dacă ai încercat să îți vinzi singur casa sau apartamentul fără succes, atunci poate a venit momentul să soliciți ajutorul unui agent imobiliar cu experiență. De exemplu, agenții imobiliari din cadrul agenției RE/MAX îți pot oferi sfaturi și îndrumare specializată în procesul de vânzare, te pot ajuta să stabilești o strategie eficientă și personalizată și îți pot oferi acces la o rețea extinsă de potențiali cumpărători. Ba mai mult, aceștia te pot ajuta să obții cel mai bun preț pentru proprietatea ta și să închei o tranzacție de succes într-un timp record.

Dacă nu ai reușit să-ți vinzi casa sau apartamentul, nu dispera! Urmează pașii de mai sus și vei mări șansele de a atrage cumpărători interesați anume de proprietatea ta. Dar, în cazul în care întâmpini totuși dificultăți sau ai întrebări, nu ezita să contactezi agenția imobiliară în Chișinău RE/MAX pentru asistență și consultanță profesionistă!

Realitatea Live

14 Apr. 2024, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Apr. 2024, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Apple facilitează, în sfârșit, repararea iPhone-urilor de către utilizatori cu ajutorul unor piese folosite, relatează The Verge. Într-o actualizare de joi, compania a anunțat că, în această toamnă, proprietarii unor modele “selecționate” de iPhone vor putea să-și repare dispozitivele cu piese originale folosite, păstrându-și întreaga funcționalitate.

Atunci când repară un telefon, Apple le cere utilizatorilor de iPhone să treacă printr-un proces numit împerechere de piese, care îi face să potrivească numărul de serie al dispozitivului lor cu cel al unei piese noi vândute de Apple. În cazul în care un utilizator a înlocuit o piesă cu o componentă aftermarket sau uzată, iPhone-ul ar afișa notificări supărătoare care spun că Apple nu este în măsură să verifice piesa nou instalată. În cazul senzorilor Face ID și Touch ID, este posibil ca piesa să nu funcționeze deloc.

Această modificare ar trebui să elimine aceste notificări pentru piesele folosite, deoarece Apple spune că “calibrarea pentru piesele Apple originale, noi sau folosite, va avea loc pe dispozitiv după ce piesa este instalată”. De asemenea, înseamnă că utilizatorii și atelierele de reparații nu vor mai trebui să furnizeze numărul de serie al dispozitivului pe care îl repară atunci când comandă majoritatea pieselor din Self Service Repair Store.

Schimbarea se va aplica la lansare pentru ecrane, baterii și camere foto. Apple spune că “viitoarele” versiuni de iPhone vor veni cu suport pentru senzorii biometrici utilizați, cum ar fi Face ID sau Touch ID.

În același timp, Apple devine mai serioasă și în ceea ce privește urmărirea componentelor iPhone folosite.Compania a anunțat că își va extinde funcția Activation Lock, care ar trebui să împiedice hoții să folosească un dispozitiv pierdut sau furat, la piesele iPhone. “Dacă un dispozitiv aflat în reparație detectează că o piesă compatibilă a fost obținută de la un alt dispozitiv cu Activation Lock sau Lost Mode activat, capacitățile de calibrare pentru acea piesă vor fi restricționate”, spune Apple.

Dacă ajungi să îți repari iPhone-ul cu o piesă folosită, dispozitivul va stoca aceste informații în secțiunea Piese și istoric service din aplicația Setări din iOS. Apple nu specifică ce modele de iPhone vor fi suportate în această toamnă, dar compania a declarat pentru TechCrunch că va fi vorba de iPhone 15 și mai târziu.

“Cu această ultimă extindere a programului nostru de reparații, suntem încântați să adăugăm și mai multe opțiuni și mai multă comoditate pentru clienții noștri, contribuind în același timp la prelungirea duratei de viață a produselor noastre și a pieselor acestora”, spune John Ternus, vicepreședintele senior al departamentului de inginerie hardware al Apple, într-un comunicat.

Chiar dacă Apple nu și-a extins încă aprobarea pentru piesele iPhone de pe piața secundară, schimbarea este uriașă pentru atelierele de reparații și pentru cei care se ocupă de bricolaj, care au fost nevoiți să se confrunte cu plata unei prime mai mari pentru piesele iPhone noi.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău