Omul de afaceri Ceslav Ciuhrii anunță lansarea unui proiect imobiliar grandios

02 Feb. 2022, 13:11
 // Categoria: Slider // Autor:  Lupu Eduard
02 Feb. 2022, 13:11 // Slider //  Lupu Eduard

Omul de afaceri Ceslav Ciuhrii anunță lansarea unui proiect imobiliar unic în Republica Moldova, în ultimii 30 de ani.

Satul German va fi un nou cartier în municipiul Chișinău, amplasat în apropiere de porțile orașului, într-o zonă verde și liniștită, pe un teren de 80 de hectare. Cu o arhitectură modernă și înalt funcțională, “Satul German” este singurul proiect imobiliar din Republica Moldova care se va bucura de o infrastructură construită de la zero, începând de la drumuri, iluminat, canalizare și toate celelalte rețele necesare, respectând cele mai înalte standarde europene” spune omul de afaceri în postarea sa pe Facebook.

Vor exista: grădiniță și școală proprii, amplasate în clădiri moderne, terenuri de joacă frumoase și sigure, propriul spital, propriul hotel, propria clădire cu birouri, săli și terenuri de sport, inclusiv de tenis. Aproximativ 5.000 de oameni vor putea alege să locuiască în cele 38 de blocuri și 800 de vile care se vor construi.

Am lucrat mult la conceptul acestui proiect împreună cu echipa mea, căreia îi mulțumesc pentru profesionalismul desăvârșit și sper să fi reușit să vă oferim un loc pe care să-l numiți cu bucurie ”acasă”, un loc în care să simțiți că aparțineți unei comunități moderne și unite, o mare familie. Am vrut să revoluționăm sectorul imobiliar din Republica Moldova, am vrut să arătăm că se poate și aici. Din luna martie începem construcția propriu-zisă și vă așteptăm în birourile noastre pentru un tur virtual și detalii despre tot ce v-ar putea interesa despre proiect”, a precizat Ciuhrii.

 

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău