Prințul Harry a dat lovitura pe piața financiară: Devine bancher?

17 Oct. 2021, 15:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
17 Oct. 2021, 15:40 // Actual //  Lupu Eduard

Meghan Markle și Prințul Harry și-au respectat partea lor de înțelegere și au „îndeplinit” promisiunea pe care au făcut-o publicului. Cuplul de Sussex a fost pe prima pagină a ziarelor în această săptămână după ce au anunțat într-un interviu exclusiv acordat New York Times că vor deveni parteneri la o firmă de investiții sustenabile. Cei doi au anunțat noul rol de angajare declarând: „Când investim unii în alții, schimbăm lumea”, relatează The Express, citat de evz.ro.

Firma Ethic, despre ea fiind vorba, susține că oferă consultanță clienților cu privire la modul în care să își investească banii în mod mai sustenabil, acordând prioritate unor probleme precum schimbările climatice și drepturile omului. Ducele și ducesa de Sussex au fost numiți „parteneri de impact” ai firmei și au investit deja în companie.

„Își îndeplinesc promisiunea”/„Prin faptul că este bancher?”

Becca Hutson, prezentatoarea GB News, a declarat: „Am fost foarte bucuroasă (…). Cred că acest lucru este absolut minunat. În primul rând, nu știm dacă sunt plătiți sau dacă nu sunt plătiți deloc. Ei câștigă o sumă frumușică din celelalte contracte pe care le au. Cred că este minunat, Harry și Meghan își îndeplinesc promisiunea pe care ne-au făcut-o tuturor atunci când au lansat Fundația Archewell”.

Gazda GB News, Dan Wootton, a pus la îndoială comentariile doamnei Hutson: „Prin faptul că este bancher?”

Prezentatoarea a ripostat: „Este vorba despre a investi în cauze precum egalitatea de gen, egalitatea rasială și schimbările climatice. Este vorba de finanțarea efectivă a unor cauze”.

Ce au promis Meghan și Harry fanilor

Luna trecută, cuplul a fost inclus pe lista celor mai influente 100 de persoane din revista TIME. Ducele și ducesa de Sussex au fost recunoscuți pentru activitatea lor caritabilă prin intermediul organizației non-profit, Archewell Foundation.

Cuplul regal a investit de mult timp foarte mult timp în susținerea activităților caritabile, cerând chiar binevoitorilor să doneze pentru o organizație caritabilă pentru a marca ziua nunții lor în 2018, iar una dintre primele întreprinderi pe care Harry și Meghan le-au anunțat după plecarea lor din familia regală a fost crearea organizației non-profit în 2020.

Realitatea Live

08 Iun. 2023, 17:04
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
08 Iun. 2023, 17:04 // Actual //  Lupu Eduard

Premierul Dorin Recean, după vizita de la podul de la Bumbăta, a discutat cu fermierii care protestau pe traseul de la Leova. Agriculturii și-au exprimat nemulțumirea că sunt în prag de faliment și au nevoie de suportul statului, în condițiile în care prețurile mici nu le acoperă cheltuielile.

„Problema e diferența dintre costuri și cheltuieli. Tot suportul pe care l-am putut acorda din buget l-am acordat. Suntem în situația în care apelăm la ajutorul extern, dar asta nu înseamnă că banii vor veni a doua zi. Ministrul Bolea va merge în data de 20 iunie la Bruxelles și va negocia. Dânsul va trebui să demonstreze costurile”, a declarat Recean.

În replică, fermierii s-au arătat nemulțumiți de activitatea ministrului Vladimir Bolea și au declarat că acesta nu face nimic în calitate de ministru.

Drept răspuns premierul Recean a spus: „Fiecare dintre noi obosește câteodată”.

Fermierii au ieșit la protest din data de 7 iunie. Aceștia cer alocarea nu mai târziu de 1 august 2023 a compensațiilor costurilor de producere fermierilor mici și mijlocii în valoarea de cel puțin 3000 de lei per hectar la culturile agricole de primă grupă (grâu, orz, rapiță);

Restricționarea temporară prin decizia CSE a importului grâului, porumbului, rapiței și floarei soarelui în Republica Moldova din Ucraina, în condițiile în care Comisia Europeană va prelungi această restricție pentru țările din Europa de Este după 5 iunie;

Obligarea Portului Giurgiulești în perioada 1 iulie-31 decembrie 2023 să exporte doar producția agricolă de origine moldovenească;

Achitarea până la 1 iulie 2023 a tuturor datoriilor la subvențiile pentru anul 2022;

Modificarea (cu intrare în vigoare până la 10 iunie 2023) legii cu privire la Programul de rambursare a TVA, astfel încât să fie prelungit acest program până la finele anului și extins numărul de beneficiarii și sumele achitate.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău