Cei mai bogați copii din lume în 2021. Care sunt averile lor în Top 10 și cum arată miliardarii (FOTO)

01 Iun. 2021, 02:50
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
01 Iun. 2021, 02:50 // Au Bani //  MD Bani

La prima impresie, când va gândiți la cei mai bogați copii din lume, gândul va duce la niște adolescenți geniali, care au reușit să inventeze ceva ieșit din comun. Însă, de cele mai multe ori, lucrul acesta nu este adevărat, statutul lor de milionari în dolari provine de la averea familiilor acestora.

Va prezentăm mai jos lista celor mai bogați 10 copii din lume, așa cum a fost ea dezvăluită de presă internațională.

10. Jaden Smith – 8 milioane de dolari

Jaden Smith este cel mai bogat copil actor din lume. El este fiul lui Will Smith, călcând pe urmele tatălui sau. Și-a făcut debutul în film în anul 2006, în lung metrajul „The Pursuit of Happyness”.

A câștigat un premiu MTV pentru performanță din acest film, ulterior jucând și în alte producții, în special câteva remake-uri.

9. Abigail Breslin – 12 milioane de dolari

Abigail este o cântăreața și actrița americană, care și-a început carieră la numai 3 ani. În prezent, ea se numără printre cele mai bogate actrițe din lume. A debutat în primul sau film, în anul 2002, „Signs”. A fost nominalizată la diverse premii inclusiv la Best Supporting Actress Award și Screen Acting Guild.

8. Nick Daloisio – 30 de milioane de dolari

Nick este specialist în programe de computer, el înființând o companie, pe când avea vârstă de numai 15 ani. Că un geniu în tehnologie, Nick a inventat Summly, o aplicație iOS, care mai târziu a fost cumpărată de gigantul Yahoo, cu 30 de milioane de dolari.

7. Dannielynn Birkhead – 59 de milioane de dolari

Este fiica celebrei actrițe și model Anna Nicole Smith, care a murit în 2007, după o supradoză de droguri. Astfel, adolescență a devenit moștenitoarea averii mamei sale și a intrat pe lista milionarilor.

6. Emme și Maximilian Muniz – 200 de milioane de dolari

Emme și Max sunt printre cei mai bogați gemeni din lume, datorită statutului de celebrități al părinților lor: Marc Anthony și Jennifer Lopez. Încă din prima lor zi de viață, paparazzii i-au vânat și au declanșat interesul fanilor.

5. Knox Joile Pit și Vivienne Joile Pit – 200 de milioane de dolari

Knox și Vivienne sunt gemenii celebri ai starurilor Brad Pitt și Angelina Jolie. Prima lor fotografie s-a vândut cu un milion de dolari, făcând-o cea mai scumpă poză a unor copii, până în prezent.

4. Suri Cruise – 800 de milioane de dolari

Suri face parte din liga milionarilor datorită bogăției părinților săi, faimoșii Tom Cruise și Katie Holmes. La doar 13 ani, ea se află în topul listei celor mai bogați copii din lume.

3. Blue Ivy Carter – 1 miliard de dolari

Blue Ivy se află în fruntea topului celor mai bogați copii din America. Fără îndoială, nu există o modalitate mai ușoară să fii bogat decât să te naști într-o familie cu mulți bani. Ea este fiica lui Beyonce și Jay-Z.

2. Phoebe Adele Gates – 1 miliard de dolari

Phoebe nu este o față familiară în rândul internauților, datorită discreției părinților ei, Bill și Melinda Gates. Chipul ei rămâne departe de lumina reflectoarelor, de cele mai multe ori.

1. Prince George Alexander Louis – 1 miliard de dolari

Cel mai bogat copil din lume este Prințul George Alexander Louis, care are o avere estimată la 1 miliard de dolari. El s-a născut pe 22 iulie 2013, fiind cunoscut și sub numele de Prințul George sau Prințul George de Cambridge, potrivit Tuko.

Realitatea Live

30 Apr. 2024, 16:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
30 Apr. 2024, 16:38 // Actual //  Lupu Eduard

În a doua jumătate a anului 2023, moldovenii au achitat unul din cele mai mari tarife la gazele naturale din Europa și cel mai mare din regiune, contată economistul Veceaslav Ioniță, care face referire la datele Eurostat.

Astfel în topul statelor din Europa cu cel mai scump gaz achita de consumatori a fost Lihtenștein – 1,70 euro per kwh. Pe locul doi este Suedia, cu n tarif de 1,27 euro per kwh. Pe locul trei se află Finlanda cu un tarif de 0,985 euro per kwh urmată de Slovaci și Luxemburg cu tarife de 0,961 euro kwh și 0,902 euro kwh.

Republica Moldova se află pe locul șapte cu un tarif de 0,827 euro pentru un kwh.

La capătul clasamentului, cele mai mici tarife la gaz le-au achitat locuitorii din Georgia – 0,0689 euro per kwh, Turcia – 0,337 euro kwh, Bulgaria – 0,0460 euro kwh și Bosnia Herțegovina – 0,0517 euro kwh.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău