Cel mai bine plătit youtuber din 2021! Americanul de 23 de ani a câștigat 54 de milioane de dolari

14 Ian. 2022, 17:56
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
14 Ian. 2022, 17:56 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Jimmy Donaldson, americanul în vârstă de 23 de ani, mai cunoscut sub numele de MrBeast, a fost cel mai mare creator de conținut YouTube în 2021, potrivit Forbes. Cele peste 10 miliarde de vizualizări pe care le-a acumulat i-au adus 54 de milioane de dolari.

El l-a depășit pe recenzentul de jucării în vârstă de 10 ani, Ryan Kaji, care a ocupat fruntea listei anuale în ultimii doi ani. Acum acesta s-a situat pe locul 7 în TOP. Împreună, cei mai bine plătiți 10 YouTuberi au câștigat 300 de milioane de dolari în 2021, a estimat revista americană.

Pe locul doi se află Jake Paul, prima sa apariție în top 10 din 2018, iar fratele său Logan revine și el după ce a lipsit din 2017.

Jucătorul de Minecraft Nathan Graham, cunoscut sub numele de Unspeakable, se află pentru prima dată pe listă pe locul cinci.

Cercetările sugerează că, în 2021, platforma Youtube avea 2,3 miliarde de utilizatori în întreaga lume. YouTube spune că un miliard de ore de conținut video este consumat pe platformă în fiecare zi.

Cei mai buni câștigători identificați de Forbes nu sunt neapărat cei cu cele mai multe vizualizări, ci mai degrabă cei care au reușit să câștige bani prin parteneriate cu mărci, oferte de sponsorizare și vânzări de mărfuri.

Deși se estimează că două treimi din conținutul YouTube nu este în limba engleză, se pare că creatorii vorbitori de limba engleză sunt cei mai capabili să-și valorifice financiar popularitatea.

YouTube, la fel ca multe alte platforme media moderne, se confruntă cu probleme de dezinformare și conținut dăunător – cu toate acestea, acest lucru nu pare să fi afectat abilitățile creatorilor săi de a atrage agenți de publicitate și sponsori pe canalele lor.

Realitatea Live

14 Aug. 2022, 05:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Aug. 2022, 05:00 // Actual //  Lupu Eduard

Canicula și seceta au lovit vara aceasta aproape toată Europa.

Apele au ajuns la un nivel extrem de scăzut, așa că în unele râuri din Cehia și Germania au putut fi văzute „Pietrele Foamei”, cu mesaje care ar data din anii 1600.

Pe pietrele din râul Elba, care a scăzut dramatic, un mesaj sculptat pe pietre spune „Dacă mă vezi, să plângi”. În trecut, în momentul în care nivelul apei scădea atât de dramatic, lumea se confrunta cu foamete.
„Secetele recente din Europa au făcut din nou vizibile „Piatrele Foamei” în unele râuri cehe și germane. Aceste pietre au fost folosite pentru a marca nivelul extrem de scăzut al râului, care ar prezice foamete.

Acesta, în râul Elba, este din 1616 și spune: „Dacă mă vezi, să plângi””, se arată într-o postare de pe Twitter.

Acele marcaje hidrologice, supranumite „Pietrele Foamei”, pot fi văzute deasupra nivelului apei doar în timpul perioadelor de secetă severă. Ele erau folosite pentru a fi gravate cu inscripţii ce prevesteau recolte slabe, întreruperea navigaţiei fluviale şi anotimpuri marcate de foamete.

În prezent, mesajele de pe aceste pietre apar la câteva săptămâni după previziunile meteorologice şi ale specialiştilor în agricultură.

Avertismente străvechi şi ameninţătoare, gravate în bolovani care rămân de obicei acoperiţi de apele fluviului Elba, au semănat panică de-a lungul secolelor în sufletele locuitorilor din Cehia.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău