Cel mai bine plătit youtuber din 2021! Americanul de 23 de ani a câștigat 54 de milioane de dolari

14 Ian. 2022, 17:56
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
14 Ian. 2022, 17:56 // Slider //  MD Bani

Jimmy Donaldson, americanul în vârstă de 23 de ani, mai cunoscut sub numele de MrBeast, a fost cel mai mare creator de conținut YouTube în 2021, potrivit Forbes. Cele peste 10 miliarde de vizualizări pe care le-a acumulat i-au adus 54 de milioane de dolari.

El l-a depășit pe recenzentul de jucării în vârstă de 10 ani, Ryan Kaji, care a ocupat fruntea listei anuale în ultimii doi ani. Acum acesta s-a situat pe locul 7 în TOP. Împreună, cei mai bine plătiți 10 YouTuberi au câștigat 300 de milioane de dolari în 2021, a estimat revista americană.

Pe locul doi se află Jake Paul, prima sa apariție în top 10 din 2018, iar fratele său Logan revine și el după ce a lipsit din 2017.

Jucătorul de Minecraft Nathan Graham, cunoscut sub numele de Unspeakable, se află pentru prima dată pe listă pe locul cinci.

Cercetările sugerează că, în 2021, platforma Youtube avea 2,3 miliarde de utilizatori în întreaga lume. YouTube spune că un miliard de ore de conținut video este consumat pe platformă în fiecare zi.

Cei mai buni câștigători identificați de Forbes nu sunt neapărat cei cu cele mai multe vizualizări, ci mai degrabă cei care au reușit să câștige bani prin parteneriate cu mărci, oferte de sponsorizare și vânzări de mărfuri.

Deși se estimează că două treimi din conținutul YouTube nu este în limba engleză, se pare că creatorii vorbitori de limba engleză sunt cei mai capabili să-și valorifice financiar popularitatea.

YouTube, la fel ca multe alte platforme media moderne, se confruntă cu probleme de dezinformare și conținut dăunător – cu toate acestea, acest lucru nu pare să fi afectat abilitățile creatorilor săi de a atrage agenți de publicitate și sponsori pe canalele lor.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău