Cel mai bine plătit youtuber din 2021! Americanul de 23 de ani a câștigat 54 de milioane de dolari

14 Ian. 2022, 17:56
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
14 Ian. 2022, 17:56 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Jimmy Donaldson, americanul în vârstă de 23 de ani, mai cunoscut sub numele de MrBeast, a fost cel mai mare creator de conținut YouTube în 2021, potrivit Forbes. Cele peste 10 miliarde de vizualizări pe care le-a acumulat i-au adus 54 de milioane de dolari.

El l-a depășit pe recenzentul de jucării în vârstă de 10 ani, Ryan Kaji, care a ocupat fruntea listei anuale în ultimii doi ani. Acum acesta s-a situat pe locul 7 în TOP. Împreună, cei mai bine plătiți 10 YouTuberi au câștigat 300 de milioane de dolari în 2021, a estimat revista americană.

Pe locul doi se află Jake Paul, prima sa apariție în top 10 din 2018, iar fratele său Logan revine și el după ce a lipsit din 2017.

Jucătorul de Minecraft Nathan Graham, cunoscut sub numele de Unspeakable, se află pentru prima dată pe listă pe locul cinci.

Cercetările sugerează că, în 2021, platforma Youtube avea 2,3 miliarde de utilizatori în întreaga lume. YouTube spune că un miliard de ore de conținut video este consumat pe platformă în fiecare zi.

Cei mai buni câștigători identificați de Forbes nu sunt neapărat cei cu cele mai multe vizualizări, ci mai degrabă cei care au reușit să câștige bani prin parteneriate cu mărci, oferte de sponsorizare și vânzări de mărfuri.

Deși se estimează că două treimi din conținutul YouTube nu este în limba engleză, se pare că creatorii vorbitori de limba engleză sunt cei mai capabili să-și valorifice financiar popularitatea.

YouTube, la fel ca multe alte platforme media moderne, se confruntă cu probleme de dezinformare și conținut dăunător – cu toate acestea, acest lucru nu pare să fi afectat abilitățile creatorilor săi de a atrage agenți de publicitate și sponsori pe canalele lor.

Realitatea Live

27 Ian. 2022, 22:34
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Ian. 2022, 22:34 // Actual //  Lupu Eduard

Există un risc foarte mare de război în regiune, iar moldovenii trebuie să fie alerți, dar nu panicați, a declarat Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Dacă analizăm declarațiile care se fac la nivel de alte țări, există riscuri foarte mari. Sperăm că aceste riscuri nu se vor materializa și că se va găsi o soluție diplomatică. Nu putem exclude scenariul cel mai prost – acțiuni militare.

Președintele spune că autoritățile examinează toate riscurile cu probabilitate mai mică sau mai mare pe care le fac instituțiile noastre, avem această evaluare și pe opțiunile foarte proaste și mai puțin proaste. Maia Sandu susține că este vulnerabilă pe mai multe dimensiuni, dar se ține cont de resursele disponibile pentru a fi luate decizii și a venit cu un sfat pentru toți moldovenii.

Aș vrea ca toți cetățenii să fie alerți, dar nu panicați. Există șansa unei soluții diplomatice. Ce înseamnă să fie alerți? Să știe că există aceste riscuri, să ne informăm din surse credibile pentru că multe personaje politice încearcă să speculeze pe acest subiect și să dezinformeze precum că Moldova își dorește război. Suntem o țară pașnică și nu reprezentăm un pericol pentru alte țări. Avem nevoie de pace ca să ne concentrăm pe probleme interne”, a precizat Maia Sandu.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău