Cum să începi o afacere de acasă? Cu ce recomadări vin specialiștii

20 Mart. 2021, 07:00
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Fetco Veronica
20 Mart. 2021, 07:00 // Oameni şi Idei //  Fetco Veronica

Pandemia de Covid-19 este o adevărată provocare pentru orice antreprenor. Unii au renunțat, alții s-au adaptat, iar unii chiar au avut curajul să înceapă o afacere de la zero chiar de la ei acasă. Experții Huffington Post vin cu câteva recomandări pentru cei care vor să înceapă o afacere de acasă.

1. Începe cu pași mici 

Începerea unei afaceri marchează începutul unui nou capitol interesant, iată de ce, antreprenorii sunt încurajați să înceapă cu pași mici, dar să fie cât mai ambițioși posibil.

Oricare ar fi ideea de afacere, vei avea nevoie de entuziasm pentru ca aceasta să funcționeze.

2. Formează-ți un grup de oameni care să te încurajeze

A avea o rețea de asistență de prieteni, familie sau alți antreprenori poate face o diferență uriașă în zilele în care vă lipsește motivația. Aflați care sunt oamenii de la care vă puteți inspira, poți încerca chiar să-i urmărești în mediul online, dacă nu ai posibilitatea să ai o discuție telefonică cu ei.

3. Cere ajutorul specialiștilor 

Este ușor să simți că trebuie să faci totul singur, dar sarcinile de externalizare – de la contabilitate la designul web – nu numai că te vor ajuta să revendici ore prețioase, ci și să economisești bani pe termen lung.

Dacă nu ești specialist într-un anumit domeniu, atunci plătește un specialist, acesta te va ajuta să te concentrezi pe acele lucruri care vor adăuga mai multă valoare afacerii.

Acest lucra te va ajuta să ajungi mai ușor și la clienții noi.

4. Flexibilitatea este cheia – dar echilibrul este o necesitate

Anul 2020 ne-a învățat că suntem capabili să ne adaptăm chiar și în fața condițiilor extreme, cum este pandemia.

Ai grijă ca atunci când îți vei începe afacerea să menții un echilibru și să fii atent la sănătate, nu este necesar să nu dormi nopțile pentru a realiza ceva. În acest mod va scade atât productivitatea cât și eficiența ta, iar afacerea ar putea avea de suferit.

Asigurați-vă că începerea unei afaceri nu vă lasă să lucrați toată ziua și noaptea. Timpii morți sunt esențiali.

Încercați să obțineți rezultatele dorite fără prea mult stres.

Realitatea Live22 Iun. 2021, 11:02
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Otilia Cotruța
22 Iun. 2021, 11:02 // Bănci şi Finanţe //  Otilia Cotruța

Promoția e în plină desfășurare începând cu 1 martie 2021 și până la moment peste 2000 de persoane au primit pe lângă un credit gratuit, li s-au transferat și 50 lei pe telefon, nerambursabili.

Ți s-a întâmplat vreodată să mergi în ospeție și să ieși de acolo cu cadouri și cu bani de taxi? Acesta e și cazul primului credit la Credit7.

Întâi de toate, primul credit e gratuit. Asta înseamnă că întorci exact atât cât iei. Ca între prieteni.

Îți respectăm timpul și vrem să ne asigurăm că întreg procesul este cât se poate de confortabil, pentru tine, așa cum e un credit online.

Poți solicita creditul oriunde te-ai afla, dacă ai acces la internet. Completezi formularul online, primești răspunsul prin sms, și aștepți cuminte să-ți vină banii la card, sau îi poți ridica în numerar la sucursalele Victoriabank, oficiile Poșta Moldovei, stațiile Petrom, la fel putem să ți-i transferăm în portofelul electronic Runpay/Bpay/Paynet. Nu mai pierzi timpul pe drumuri sau la stat în coadă.

Nu e mare creditul, poți solicita până la 7.000 de lei, și nu e mare câștigul, sunt 50 de lei, dar întreg procesul e făcut cu gândul la tine, fiecare detaliu e pentru comoditatea ta și asta contează. Detaliile fac diferența, iar plus cu plus se adună.

La Credit7 primești mai mult decât plătești.

Durata promoției: 1 martie 2021 – 30 iunie 2021

Ce înseamnă credit gratuit?

Un credit gratuit este un împrumut pentru care nu plătești % dobândă. Suma contractată este exact cea pe care o întorci în termenii stabiliți.

Cum primesc cei 50 de lei?

Indiferent de operatorul care te deservește, fie Orange, Moldcell sau Unite, noi îți suplinim contul cu 50 de lei, nerambursabili, timp de câteva minute după contractarea creditului.

Pot să depun cererea pentru credit offline?

Ne face plăcere să interacționăm cu clienții noștri. Puteți să ne vizitați în oricare dintre cele 12 oficii în țară, 4 în mun. Chișinău, restul în regiuni: Florești / Bălți / Fălești / Drochia / Comrat  / Rîșcani / Orhei și să depuneți cererea offline, dacă preferați.

Ce fac dacă nu am card?

Dacă nu aveți un card activ puteți să ridicați banii de la oficiile Poșta Moldovei, sucursalele Victoriabank și stațiile Petrom, sau vă putem face transferul în Portofelul Electronic Bpay / Runpay / Paynet.

P.