Descoperiți soluția completă pentru spălatul rufelor

18 Dec. 2021, 09:00
 // Categoria: Actual // Autor:  MD Bani
18 Dec. 2021, 09:00 // Actual //  MD Bani

Acum nu mai ai nevoie să cumperi 2 electrocasnice aparte! Mașinile de spălat cu uscător LG (2 în 1) usucă la fel de eficient precum spală. Dispui de posibilitățile unui uscător și ale unei mașini de spălat într-un singur aparat.

Economisește timp, spațiu și bani

Cu mașinile de spălat cu uscător vei avea haine gata de purtat în scurt timp și vei putea profita de mai mult spațiu acasă. În plus, te vei putea bucura de mai mult timp cu familia ta, fără griji. Cu TurboWash™360˚, rufele tale pot fi curățate în profunzime în doar 39 de minute, beneficiind de protecție superioară a materialului. Designul modern și compact a mașinii 2 în 1 LG se va potrivi în baie, în bucătărie, sau chiar în garderobă.

Și în sfârșit, poți să-ți iei rămas bun de suportul de uscat rufe! Bluza de mătase, cardiganul din lână sau puloverul din cașmir – pe toate le ai curățate acum fără probleme și uscate în aceeași zi. Sună minunat, nu?! Mai ales acum, în sezonul rece. Mașina de spălat cu uscător LG – este o singură mașină pentru o îngrijire completă.

Hainele tale preferate care vor fi ca noi pentru mai mult timp, fără consum mare de resurse și fără a compromite performanţa.

Îngrijre inteligentă pentru hainele tale

Mașinile de spălat cu uscător LG cu tehnologia AI DD™ oferă o spălare optimizată pentru a vă proteja rufele, detectând automat tipul țesăturii. Rezultatul – protecție a materialului mai mare cu 18%. AI DD™ nu detectează doar greutatea ci și delicatețea materialului și alege mișcările optime pentru materialul însuși.

Motorul Inverter asigură o funcționare de lungă durată, fără probleme. Apropo, ai știut că 10 ani garanție la el? Poți profita de garanție doar cumpărând de la partenerii autorizați LG.

Mai igienică, mai durabilă, mai smart

Mașinile de spălat cu uscător au grijă de rufe, dar și de sănătatea familiei tale. Tehnologia LG Steam+™ elimină 99,9% din alergeni, cum ar fi acarienii care pot cauza alergii sau probleme de respirație. Cutele formate în timpul eliminării apei dispar cu ajutorul aburilor în timpul mișcării de uscare. Rezultatul – cu 30% mai puține cute.

Ușă externă este din sticlă securizată, durabilă și elegantă, iar ridicătorul inoxidabil proeminent igienic și durabil.

Iar, dacă a trebuit să pleci de acasă și ai uitat că ai o încărcătură de haine în mașina de spălat, nu-ți face griji. Monitorizează ciclul de spălare direct de pe telefonul tău mobil cu ajutorul tehnologiei LG ThinQ. Aceasta îți oferă interactivitate facilă și acces la cele mai recente inovații, datorită conectivității Wi-Fi.

Indiferent ce haine speli și usuci, acum poţi fi liniștit știind ca acestea vor fi întotdeauna gata de purtat. Lasă-ți ținutele preferate în grija mașinii de spălat cu uscător LG – soluția completă și ideală pentru spălatul rufelor.

Ia-o acum și o să vezi cât de mult îți poate simplifica viața! Vino să-ți alegi modelul potrivit din magazinele partenerilor LG:

Bomba     Maximum     Darwin    Ultra     Enter     Hi-tech

P.

Realitatea Live

20 Iul. 2024, 09:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
20 Iul. 2024, 09:56 // Actual //  Lupu Eduard

Grecia a urcat o poziție în topul preferințelor turiștilor, fiind plasată acum pe locul patru. 75% dintre cetățenii de pe continent și-au exprimat dorința de a vizita statul elen în următoarele luni, înregistrând o creștere de șase puncte procentuale față de anul trecut.

În plus, Grecia este în top și în privința creșterii cheltuielilor turiștilor europeni în primul semestru din 2024, conform celui mai recent studiu al European Travel Commission (ETC). Cheltuielile de călătorie au crescut cu 25% în Grecia și Spania, cu 20% în Italia și cu 16% în Franța, toate destinațiile mediteraneene fiind în fruntea listei vizitatorilor europeni.

Studiul arată o creștere semnificativă a interesului pentru călătorii în rândul europenilor în perioada iunie-noiembrie 2024, pe fondul cererii solide din partea turiștilor spanioli, italieni și britanici. În toate cele trei țări, opt din zece respondenți au indicat că intenționează să călătorească în perioada menționată.

De asemenea, 36% dintre europeni vor să facă cel puțin o călătorie în următoarele luni, o creștere de 6% față de anul trecut. Alți 33% vor să facă o a doua călătorie, iar 24% trei sau mai multe călătorii.

Cererea pentru destinațiile mediteraneene este la un nivel ridicat, cei mai mulți turiști europeni (45%) preferând zonele însorite pentru viitoarea lor vacanță. Interesul pentru sudul Europei este la un nivel stabil comparativ cu 2023, dar a scăzut cu 10% față de 2022, nu și în Grecia. Crește în continuare cererea pentru destinațiile din vestul și nordul Europei, cu 18% și, respectiv, 13%.

Spania și Italia sunt principalele alegeri ale turiștilor europeni, fiecare fiind preferată de 8% dintre respondenți. Ele sunt urmate de Franța (7%) și Grecia (6%).

Vizitatorii sunt interesați în următoarele șase luni de „soare și mare” (19%), „cultură și patrimoniu” (17%), „natură și excursii” (14%) și „city breaks” (13%).

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău