Descoperiți soluția completă pentru spălatul rufelor

18 Dec. 2021, 09:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Petru Cosoi
18 Dec. 2021, 09:00 // Actual //  Petru Cosoi

Acum nu mai ai nevoie să cumperi 2 electrocasnice aparte! Mașinile de spălat cu uscător LG (2 în 1) usucă la fel de eficient precum spală. Dispui de posibilitățile unui uscător și ale unei mașini de spălat într-un singur aparat.

Economisește timp, spațiu și bani

Cu mașinile de spălat cu uscător vei avea haine gata de purtat în scurt timp și vei putea profita de mai mult spațiu acasă. În plus, te vei putea bucura de mai mult timp cu familia ta, fără griji. Cu TurboWash™360˚, rufele tale pot fi curățate în profunzime în doar 39 de minute, beneficiind de protecție superioară a materialului. Designul modern și compact a mașinii 2 în 1 LG se va potrivi în baie, în bucătărie, sau chiar în garderobă.

Și în sfârșit, poți să-ți iei rămas bun de suportul de uscat rufe! Bluza de mătase, cardiganul din lână sau puloverul din cașmir – pe toate le ai curățate acum fără probleme și uscate în aceeași zi. Sună minunat, nu?! Mai ales acum, în sezonul rece. Mașina de spălat cu uscător LG – este o singură mașină pentru o îngrijire completă.

Hainele tale preferate care vor fi ca noi pentru mai mult timp, fără consum mare de resurse și fără a compromite performanţa.

Îngrijre inteligentă pentru hainele tale

Mașinile de spălat cu uscător LG cu tehnologia AI DD™ oferă o spălare optimizată pentru a vă proteja rufele, detectând automat tipul țesăturii. Rezultatul – protecție a materialului mai mare cu 18%. AI DD™ nu detectează doar greutatea ci și delicatețea materialului și alege mișcările optime pentru materialul însuși.

Motorul Inverter asigură o funcționare de lungă durată, fără probleme. Apropo, ai știut că 10 ani garanție la el? Poți profita de garanție doar cumpărând de la partenerii autorizați LG.

Mai igienică, mai durabilă, mai smart

Mașinile de spălat cu uscător au grijă de rufe, dar și de sănătatea familiei tale. Tehnologia LG Steam+™ elimină 99,9% din alergeni, cum ar fi acarienii care pot cauza alergii sau probleme de respirație. Cutele formate în timpul eliminării apei dispar cu ajutorul aburilor în timpul mișcării de uscare. Rezultatul – cu 30% mai puține cute.

Ușă externă este din sticlă securizată, durabilă și elegantă, iar ridicătorul inoxidabil proeminent igienic și durabil.

Iar, dacă a trebuit să pleci de acasă și ai uitat că ai o încărcătură de haine în mașina de spălat, nu-ți face griji. Monitorizează ciclul de spălare direct de pe telefonul tău mobil cu ajutorul tehnologiei LG ThinQ. Aceasta îți oferă interactivitate facilă și acces la cele mai recente inovații, datorită conectivității Wi-Fi.

Indiferent ce haine speli și usuci, acum poţi fi liniștit știind ca acestea vor fi întotdeauna gata de purtat. Lasă-ți ținutele preferate în grija mașinii de spălat cu uscător LG – soluția completă și ideală pentru spălatul rufelor.

Ia-o acum și o să vezi cât de mult îți poate simplifica viața! Vino să-ți alegi modelul potrivit din magazinele partenerilor LG:

Bomba     Maximum     Darwin    Ultra     Enter     Hi-tech

P.

Realitatea Live

29 Nov. 2023, 17:14
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
29 Nov. 2023, 17:14 // Actual //  Lupu Eduard

Compania Viorica- Cosmetic din România, subsidiara celei din Republica Moldova controlată de milionarul Vasilii Chirtoca, intenționează să ajungă la o rețea de 20 de magazine peste Prut.

„Pe lângă dezvoltarea de magazine proprii, nu ratăm oportunitatea să ne extindem şi pe segmentul partenerilor IKA (reţele internaţionale – n.red.), suntem prezenţi cu produse în Kaufland, Auchan, Cora şi Lidl. Pe lângă partea de distribuţie, avem şi vânzările prin intermediul magazinului nostru online în România. Dezvoltăm absolut toate canalele de distribuţie pentru a ajunge la nivelul la care ne dorim. Mai mult, un următor proiect pe care vrem să îl dezvoltăm este partea de vânzări corporate“, a spus Dumitru Petraşcu, CEO al Viorica Cosmetic România, în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor.

Fabrica de parfumuri și cosmetice Viorica (redenumită ulterior în Viorica-Cosmetic) a fost construită la finele anilor ’80 ai secolului XX, ca model fiind luată o fabrică a celebrului brand francez Christian Dior.

În 1993, întreprinderea a fost inclusă în lista companiilor nepasibilă privatizării contra bonurilor patrimoniale, însă agravarea situației economice au forțat autoritățile să decidă, la începutul anului 1996, transformarea Viorica-Cosmetic în societate pe acțiuni cu capital majoritar de stat (96%), restul acțiunilor fiind repartizate angajaților.
Mai mult, în 1998, a fost adoptat și un plan individual de privatizare a Viorica-Cosmetic, dar care aşa şi nu a fost realizat, iar în 2007 a fost în general abrogat. Abia în iunie 2012, statul a vândut la Bursa de Valori cota sa de 95,85%. Cumpărătorul – grupul DAAC Hermes, a plătit 51,04 milioane de lei pentru a prelua controlul Viorica-Cosmetic.

Milionarul Vasile Chirtoca controlează compania DAAC-Hermes fondată în 1994. În perioada, când în Republica Moldova s-a desfășurat privatizarea în masă, a creat fondul de investiții pentru privatizare DAAC-Hermes, care ulterior a devenit unul dintre cele mai importante grupuri financiar-industriale din Republica Moldova, numit ”DAAC Hermes grup”S.A.

Astfel, Chirtoca a participat activ și nemijlocit la apariția primelor relații de piață în Republica Moldova. Întreprinderile, administrate de Chirtoca, s-au constituit într-un grup financiar-industrial, compus din circa 40 agenți economici având o strategie de dezvoltare comună.

Acestea activează în diverse ramuri ale economiei moldovenești, cum ar fi: construcția de mașini, fabricarea produselor cosmetice și de parfumerie, repararea și deservirea tehnicii agricole, păstrarea și procesarea culturilor cerealiere, comercializarea și deservirea automobilelor, tehnologiile informaționale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău