Ferrari pregătește electrificarea gamei de mașini sport! Compania dezvăluie o nouă organizare și o echipă de TOP

11 Ian. 2022, 09:39
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
11 Ian. 2022, 09:39 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Ferrari a dezvăluit luni o nouă organizare și schimbări de conducere pentru a o ajuta să eficientizeze procesele, în prima mișcare majoră a noului director executiv al producătorului de mașini sport, în timp ce compania adoptă electrificarea, anunță Reuters.

Benedetto Vigna, un veteran al industriei tehnologice și un fost director executiv la producătorul de cipuri STMicroelectronics, a preluat funcția de CEO în septembrie, cu sarcina de a conduce Ferrari într-o nouă eră a mobilității mai curate, mai silențioase și interconectate.

Conform noii structuri, mai multe operațiuni cheie vor fi în grija CEO-ului, inclusiv „Dezvoltarea produselor și cercetarea, dezvoltarea”,

Ca parte a revizuirii, compania l-a numit pe Gianmaria Fulgenzi – la Ferrari din 2002 și recent șef al lanțului de aprovizionare la divizia sa de curse – ca director de dezvoltare a produselor, se arată în comunicat.

Ernesto Lasalandra a fost atras de la fostul angajator al lui Vigna, STMicro, pentru a deveni directorul şef de cercetare şi dezvoltare al Ferrari.

Silvia Gabrielli, care s-a alăturat Ferrari în 2019 de la Microsoft, a fost numită director pentru sectorul digital şi date pentru a stimula ”procesul de transformare digitală în întreaga companie, asigurând mai multe procese bazate pe date şi concentrate digital”.

Ferrari l-a angajat și pe Angelo Pesci de la STMicro, unde a petrecut peste 20 de ani ocupându-se de planificarea financiară, lanțul de aprovizionare și planificarea produselor, servicii și operațiuni. A fost numit director de achiziții și calitate la compania italiană.

Realitatea Live

21 Iul. 2024, 17:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Iul. 2024, 17:13 // Actual //  Lupu Eduard

Administraţia Naţională (AN) Apele Române a anunţat vineri că România a solicitat majorarea debitului de apă eliberată din barajul Stânca-Costeşti, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s, pentru o perioadă de 7 zile.

”În urma solicitării părţii române, grupul operativ tehnic de la acumularea Stânca-Costeşti a aprobat şi executat majorarea debitului evacuat din acumulare, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s pentru o perioadă de 7 zile. Partea română şi cea din Republica Moldova vor monitoriza situaţia debitelor afluente (care intră în acumulare) în vederea pregătirii manevrelor ulterioare,” a transmis ANM Apele Române, potrivit news.ro.

Instituţia a precizat că reparaţia conductei prizei de rezervă de la barajul Stânca-Costeşti a fost finalizată, asigurând astfel resursele de apă necesare atât pentru alimentarea cu apă a judeţului Botoşani, cât şi pentru irigaţiile deservite de această sursă.

Din cauza secetei severe, mai multe zone din România se confruntă cu probleme în furnizarea apei, în peste 290 de localităţi fiind impuse restricţii. Majorarea debitului de apă evacuată din barajul Stânca-Costeşti este o măsură esenţială pentru a face faţă acestei situaţii critice şi pentru a asigura necesarul de apă pentru populaţie şi agricultură.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău