Ferrari pregătește electrificarea gamei de mașini sport! Compania dezvăluie o nouă organizare și o echipă de TOP

11 Ian. 2022, 09:39
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
11 Ian. 2022, 09:39 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Ferrari a dezvăluit luni o nouă organizare și schimbări de conducere pentru a o ajuta să eficientizeze procesele, în prima mișcare majoră a noului director executiv al producătorului de mașini sport, în timp ce compania adoptă electrificarea, anunță Reuters.

Benedetto Vigna, un veteran al industriei tehnologice și un fost director executiv la producătorul de cipuri STMicroelectronics, a preluat funcția de CEO în septembrie, cu sarcina de a conduce Ferrari într-o nouă eră a mobilității mai curate, mai silențioase și interconectate.

Conform noii structuri, mai multe operațiuni cheie vor fi în grija CEO-ului, inclusiv „Dezvoltarea produselor și cercetarea, dezvoltarea”,

Ca parte a revizuirii, compania l-a numit pe Gianmaria Fulgenzi – la Ferrari din 2002 și recent șef al lanțului de aprovizionare la divizia sa de curse – ca director de dezvoltare a produselor, se arată în comunicat.

Ernesto Lasalandra a fost atras de la fostul angajator al lui Vigna, STMicro, pentru a deveni directorul şef de cercetare şi dezvoltare al Ferrari.

Silvia Gabrielli, care s-a alăturat Ferrari în 2019 de la Microsoft, a fost numită director pentru sectorul digital şi date pentru a stimula ”procesul de transformare digitală în întreaga companie, asigurând mai multe procese bazate pe date şi concentrate digital”.

Ferrari l-a angajat și pe Angelo Pesci de la STMicro, unde a petrecut peste 20 de ani ocupându-se de planificarea financiară, lanțul de aprovizionare și planificarea produselor, servicii și operațiuni. A fost numit director de achiziții și calitate la compania italiană.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău