Găsește și automobile cu parcurs pe auto.maib.md. Alege-ți mașina, maib te finanțează

14 Dec. 2021, 13:37
 // Categoria:  // Autor:  Petru Cosoi
14 Dec. 2021, 13:37 //  //  Petru Cosoi

Pentru ca mașina la care visezi să devină a ta mult mai simplu și ușor, a fost creată platforma auto.maib.md. Acum, într-un singur loc și la un click distanță poți descoperi o multitudine de automobile noi, dar și peste 3500 de mașini cu parcurs.

Acum, nu mai e nevoie să pierzi timp pentru a căuta automobilul potrivit pe diferite site-uri de anunțuri, prin piețele sau parcările auto. Tot ce ai de făcut e să accesezi auto.maib.md, unde găsești o gamă largă de mașini noi sau rulate.

Automobilele rulate sunt comercializate de INTERAUTO, partenerul maib, cu o experiență de 18 ani în vânzări de automobile. Dacă vrei să devii proprietarul unui automobil fără să plătești toți banii o dată – maib te ajută să îți găsești finanțarea potrivită, oferindu-ți:

  1. creditul maib auto – până la 350 mii de lei, pe o perioadă de până la 5 ani, cu DAE de la 12% anual, acordare timp de o oră, fără avans, gaj, fidejusor sau asigurare CASCO;
  2. maib leasing – până la 2 mil. de lei, acordate în lei, euro sau dolari pe o perioadă de până la 5 ani, cu avans de la 20% și CASCO la tarife avantajoase.

Ai de parcurs doar 3 pași până la automobilul dorit:

  1. accesează catalogul online;
  2. alege-ți mașina și folosește calculatorul de rate pentru a calcula cât vei rambursa lunar, în funcție de suma avansului și perioada de creditare;
  3. selectează și solicită soluția de finanțare care ți se potrivește. De restul se ocupă maib!

Vrei mai multe mașini pe auto.maib.md, abonează-te la notificările despre adăugarea noilor automobile, conform preferințelor tale.

Iar dacă te grăbești cu achiziția în decembrie, banca îți oferă în cadrul unei promoții de zilei mari, organizată cu ocazia lansării platformei noi și a produsului maib auto:

  • un certificat de 2000 de lei pentru procurarea anvelopelor
  • un certificat de 300 de lei pentru deservire tehnică auto

Regulamentul promoției și condițiile de participare pot fi consultate aici.

Fii în continuă mișcare, descoperă drumuri noi ca să ajungi cât mai departe!

Maib – e simplu si ușor!

Tu alegi, credit sau leasing.md.

P.

Realitatea Live

04 Dec. 2023, 17:15
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
04 Dec. 2023, 17:15 // Actual //  Lupu Eduard

Circa 300 de mii de moldoveni cu cetățenie română riscă să rămână fără cartea de identitate urmare a noilor modificări la legislație intrate în vigoare peste Prut, potrivit anunțului Just Consult.

„Cetățenii Republicii Moldova care dețin cetățenie română și au carte de identitate românească se confruntă cu acțiuni abuzive ale autorităților române. După verificarea la adresa de domiciliu, autoritățile rețin actul de identitate pentru a fi anulat. Aceste acțiuni au ca rezultat limitarea drepturilor acestor cetățeni, inclusiv dreptul la un act de identitate românesc și dreptul la libera circulație”, susține Just Consult.

De la 10 iunie 2023, au intrat în vigoare noi reguli pentru românii care locuiesc la o altă adresă decât cea din buletin. Potrivit noii legi, persoanele care locuiesc la o altă adresă decât cea din cartea de identitate sunt obligate în termen de 15 zile să își facă mutația.

„Persoanele care, din diferite motive, locuiesc la alte adrese decât cea din buletin de identitate sunt obligate să solicite la serviciul public comunitar de evidență a persoanelor schimbarea domiciliului sau înscrierea mențiunii privind stabilirea reședinței în termen de 15 zile de la mutare și să ceară înscrierea în cartea de imobil”, se arată în lege. Nerespectarea acestor reguli atrage amenzi cuprinse între 75 și 150 de lei românești.

Mulţi moldoveni de peste Prut îşi fac buletine de România pentru a putea munci în Uniunea Europeană, iar proprietarii de locuinţe fac din asta o afacere.

Pentru mii de persoane din Republica Moldova, câteva localităţi de peste Prut sunt „acasă” doar în acte. Aceştia îşi fac buletine de România pentru a putea munci în Uniunea Europeană.

De exemplu, în trei comune din judeţul Iaşi, există cel puţin câte o casă cu locuitori fantomă. Unii dintre ei nici nu au trecut măcar să vadă cum arată casa în care locuiesc oficial. Totodată, la Galați, există o casă cu 3000 de rezidenți.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău