Horoscopul banilor pentru luna iunie. Se așteaptă schibări importante și creșteri pentru Scorpion

27 Mai 2021, 10:04
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
27 Mai 2021, 10:04 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna iunie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna iunie va fi frumoasă, relaxantă și benefică pentru muncă și pentru consolidarea relațiilor interpersonale.

Vor apărea oportunități excelente și astrele te binecuvântează cu noroc. De aceea, poți juca puțin mai riscant decât de obicei, fie că este vorba de investiții sau jocuri de noroc. Cu toate acestea, trebuie să cheltuiești cât mai puțini bani. Evită călătoriile în interes de serviciu prea lungi și stresante pentru a nu-ți obosi fizicul și mintea.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cu banii vei sta bine luna aceasta, dar va trebui să schimbi modul în care ți-i gestionezi.

Fii mai gospodar/ă, funcționezi mult mai bine atunci când ai rezerve. În caz contrar, vei avea parte de unele suișuri și coborâșuri economice, care vor crea multă instabilitate. În ultima săptămână a lunii, lucrurile se schimbă din nou și se îmbunătățesc mult. Situația ta financiară cunoaște o nouă etapă și prosperitatea te va însoți timp de câteva luni.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Va trebui să îți gestionezi în continuare cheltuielile și veniturile.

Ai nevoie să deții controlul asupra situației tale financiare, deoarece intrările de bani, deși bune, vor fi neregulate. Vei avea parte de mici evenimente fericite și de puțin noroc, dar asta nu înseamnă că te poți relaxa și poți cheltui prea mulți bani.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Instabilitatea va fi la ordinea zilei în această lună.

Vei suferi schimbări pe plan profesional, mai precis la locul de muncă. Aceste schimbări îți vor influența în mod negativ situația financiară. Va trebui să îți gestionezi și controlezi mai bine cheltuielile, altfel ai putea suferi pierderi majore. Nu îți permiți acest lucru acum!

Leu(22 iulie – 22 august)

Situația financiară va fi ca și până acum.

Nu va suferi modificări, dar va trebui să îți controlezi foarte bine cheltuielile, pentru ca banii să îți ajungă până la sfârșitul lunii. Iunie nu este o perioadă bună pentru a investi în nimic. Nu vei avea intuiția necesară pentru a face o mișcare corectă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cu banii te vei descurca foarte bine luna aceasta.

În semn de recunoaștere a muncii tale perfecte, salariul tău va crește și te vei simți extrem de fericit/ă și mulțumit/ă de tine. De asemenea, ți se va propune un nou loc de muncă la o altă companie. Gândește-te la asta! Ar fi interesant pentru tine dacă ai putea să le faci pe amândouă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Cu banii vei rămâne la fel, adică vei continua să câștigi la fel.

Cu toate acestea, va trebui să stabilești unele restricții și să faci unele modificări în economia ta. Evenimentele neprevăzute te vor face să ai mai multe cheltuieli decât în alte luni și acest lucru te va alarma și te va face să îți schimbi modul de gestionare. Vei realiza nevoia de a economisi, de a avea bani disponibili pentru cheltuieli neprevăzute viitoare.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

În ceea ce privește banii, vei face o schimbare importantă și vei câștiga mai mulți.

Dacă ești angajat/ă, cu siguranță îți va crește salariul sau comisioanele. Dacă ai propria companie, vei câștiga mai mulți bani. De asemenea, pentru nativii cu o situație financiară excelentă, investițiile vor fi de bun augur.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

În ceea ce privește banii, vei face o schimbare importantă și vei avea câștiguri mai mari.

Ar trebui totuși să fii mai gospodar/ă și să îți faci rezerve pentru eventualele evenimente neprevăzute. Astrele te sfătuiesc să nu te răsfeți prea mult pentru că vezi că o duci bine, ci să încerci să pui ce obții în plus deoparte!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Luna aceasta te vei descurca bine din punct de vedere financiar.

Cu banii pe care îi ai, vei putea să îți satisfaci capriciile pe care ți le-ai dorit de mult timp. Un computer nou sau o mașină poate. Cu toate acestea, nu exagera cu cumpărăturile, o investiție majora presupune tăierea alora mai mici. Vei avea nevoie și mai târziu de bani!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Luna aceasta te vei descurca foarte bine financiar.

Portofoliul tău de clienți crește și profiturile de asemenea. Te vei simți foarte mulțumit/ă de tine și mândru/ă că ai ajuns în acest punct. Vei fi în măsură să îți ajuți familia dacă este necesar.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Cu banii vei sta cel mai bine în această lună.

Vei începe să faci economii și o să-ți poți permite să depui din ce în ce mai mulți bani în fiecare lună. Îți poate crește salariul sau dacă ai o afacere, aceasta poate începe să funcționeze foarte bine. Te vei simți cu adevărat bogat/ă și te vei putea răsfăța cu ceva la care visezi de mult. Nivelul de trai crește și te simți special/ă.

Sursa: Eva.ro

Realitatea Live



Ședința Comisiei Electorale Centrale, din 14 iunie 2021
Secțiile de vot în diasporă: Curtea de Apel a reluat procesul de judecată
Ședința Consiliului de Integritate, din 14 iunie 2021
Un nou protest în fața Guvernului de la Chișinău
Centrul pentru Jurnalism Independent lansează primul raport de monitorizare a presei audiovizuale în campania electorală
O nouă ședință la Curtea de Apel Chișinău cu privire la numărul secțiilor de votare deschise în străinătate
Protest organizat de Alianța pentru Unirea Românilor la Ministerul Afacerilor Interne
Ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău, din 14 iunie 2021
Evenimentul de comemorare a 80 de ani de la primul val de deportări (13 iunie 1941)
14 Iun. 2021, 17:10
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
14 Iun. 2021, 17:10 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Victor Buzatu, un tânăr din raionul Ialoveni a început o afacere cu prepelițe încă în perioada studiilor de master. A lansat afacerea împreună cu alți 2 colegi din dorința de a face cât mai repede bani, însă după o perioadă a rămas singur, scrie AgroTV.

„A început demult, din 2014, atunci când eram studenți la master. Împreună cu doi colegi, am pornit afacerea, era un moment când ne-am regăsit la master cu mult timp liber și ne gândeam cu ce să ne ocupăm. A apărut această idee, după care a urmat o perioadă de analiză, două-trei săptămâni. Atunci eram mai tineri, ne doream cât mai repede să facem bani și aceasta era activitatea care ne promitea în cel mai scurt timp să ne întoarcem investițiile, respectiv, am decis să creștem prepelițe,”  afirmă Victor Buzatu, antreprenor.

Victor Buzatu a lansat afacerea împreună cu alți doi colegi, însă cei doi au renunțat și Victor a rămas singur. Acum este ajutat de familie.

„Atunci când noi am început, ele promiteau să-și întoarcă investiția în cel mai scurt timp, pentru că ele cresc relativ repede, în 45 de zile noi avem păsările mature pe care le putem sacrifica. Un alt avantaj este și spațiu mic pentru creșterea lor. Într-o încăpere de 40 m, se poate de crescut o mie de prepelițe, inclusiv loc pentru păsări mature și tineret.”

Victor Buzatu vinde carne și ouă de prepeliță, iar sezonier vinde și păsări și pui vii.

„Noi valorificăm din ele în primul rând carnea proaspătă și ouăle pentru consum. Sezonier vindem pasărea vie sau puii mici, de obicei primăvara persoanele care au gospodării pot crește și prepelițe, dar anul împrejur noi valorificăm carnea și ouăle lor.”

Antreprenorul menționează că ouăle de prepeliță au o valoarea nutrițională ridicată, în special dacă sunt consumate crude.

„Produsul acesta, pe care noi îl considerăm oușoarele de aur, recomandăm să fie consumate în stare crudă, așa poate să ne ofere toate calitățile pe care le posedă. Odată ce noi deja le preparăm, se pierde puțin din ceea ce au în interior.”

Potrivit lui Victor, creșterea de prepelițe este o afacere profitabilă, dar trebuie planificată foarte bine. De asemenea, crescătorul de prepelițe a fost afectat și de pandemia de Coronavirus.

„Da, în general este o afacere profitabilă, doar că pandemia ne-a afectat și pe noi foarte mult, pentru că activitatea noastră este una sezonieră. În primul rând, noi simțim posturile religioase. Atunci când e post, cererea la produsele noastre scade esențial, mai ales în Postul Mare și cel de Crăciun. Pe lângă asta, este o afacere care se bazează pe nunți și cumetrii, sezonul ceremoniilor,” menționează Victor Buzatu, antreprenor.

Victor Buzatu vinde carnea de prepeliță cu 130 de lei kilogramul, iar ouăle se vând cu un leu bucata.


 
Ultimele aplauze pentru interpretul Iurie Sadovnic
Ultimele aplauze pentru interpretul Iurie Sadovnic
Exerciții demonstrative de luptă corp la corp, la Armata Națională
Exerciții demonstrative de luptă corp la corp, la Armata Națională
Patru turnuri de răcire din Marea Britanie, puse la pământ
Patru turnuri de răcire din Marea Britanie, puse la pământ
Veneția: proteste față de revenirea vaselor de croazieră în lagună
Veneția: proteste față de revenirea vaselor de croazieră în lagună
Protestul Die-in/Умирание, la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului
Protestul Die-in/Умирание, la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului
Concurs de desene, lansat de Ministerul Justiției
Concurs de desene, lansat de Ministerul Justiției
Activități pentru copii, la Școala Securității a IGSU
Activități pentru copii, la Școala Securității a IGSU
Maratonul de vaccinare pe roți continuă în Chișinău
Maratonul de vaccinare pe roți continuă în Chișinău
Rezidenții Goma revin acasă după erupția vulcanului Congo
Rezidenții Goma revin acasă după erupția vulcanului Congo