Iubita secretă a lui Vladimir Putin a fost văzută la Kremlin înainte de a fugi din cauza sancțiunilor

10 Iun. 2022, 08:10
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Iun. 2022, 08:10 // Actual //  Lupu Eduard

Gimnasta ritmică Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, câștigătoarea aurului olimpic, se zvonește că are mai mulți descendenți cu liderul rus. Ea a fost văzută ultima dată la Moscova la sfârșitul lunii aprilie, când a înregistrat o extravaganță TV cu tematică militară numită Alina 2022, care a fost difuzată de atunci de mai multe ori la televiziunea de stat.

Ca parte a acestui eveniment anual, Kabaeva cu un aspect sumbru a vizitat Mormântul Soldatului Necunoscut din Moscova cu un grup de fete și băieți pentru a depune flori morților din cel de-al Doilea Război Mondial. Copiii au fost neidentificați – și nu este clar dacă vreunul era al ei.

În timp ce speculațiile sugerează că ea și Putin au copii împreună – cel puțin trei, potrivit oficialilor americani – publicul rus nu a fost informat dacă adevăratul ei statut este de Primă Doamnă secretă.
Ministrul canadian de externe Melanie Joly a numit-o inițial „o persoană foarte apropiată de Putin”. UE a etichetat-o drept ​​„o apropiată” a lui Putin, în timp ce SUA s-au opus impunerii de sancțiuni, scoțând-o de pe o listă din aprilie, pentru a evita o lovitură personală contraproductivă pentru liderul de la Kremlin.

La începutul războiului, s-a afirmat că s-ar fi ascuns în Elveția, dar locul ei actual este necunoscut, deși zvonurile sugerează că s-ar afla la Soci, unde Putin petrece mult timp. Recent, toate informațiile despre The National Media Group (NMG) – unde ea a fost președinte – au fost șterse din bazele de date.

Înfățișarea nouă

Salariul ei la acest grup, care controlează mai multe posturi de televiziune și ziare pro-Putin, a fost estimat la aproape 8 milioane de lire sterline pe an, comparativ cu media anuală a Rusiei de 5.600 de lire sterline. Dușmanul lui Putin, Alexei Navalnîi, a postat din celula sa de închisoare că NMG este responsabil pentru o parte a mașinii de propagandă a Kremlinului.

Înainte de a dispărea după înregistrarea emisiunii, mass-media rusă a continuat să fie obsedată de noul aspect al lui Kabaeva, de când a apărut pentru prima dată în decembrie. Russian Cosmopolitan a spus că „ceva s-a schimbat la fața lui Kabaeva”, adăugând că „atleta a fost vizibil mai drăguță”.

Canalul Telegram Tol’ko Nikomu – și-a ales cu atenție cuvintele pentru a evita cenzorul rus – a sugerat că ea și Putin au același chirurg plastician. „O nouă apariție rară a Alinei Kabaeva. Este din nou văzută cu verigheta”, potrivit Mirror.co.uk.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău