Moldindconbank și Mastercard au desemnat clientul care va merge cu familia la Amsterdam

11 Mai 2023, 09:47
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
11 Mai 2023, 09:47 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Moldindconbank și Mastercard au anunțat marele câștigător al promoției „Primăvara înfloresc premiile”, care se desfășoară în perioada 7 martie – 15 mai 2023. Aurel Cărăruș, norocosul client care va pleca împreună cu familia sa la Amsterdam, a fost desemnat prin tragere la sorți.

„Ne bucurăm enorm pentru succesul dumneavoastră, ați devenit marele câștigător al promoției, organizată de către Moldindconbank în parteneriat cu Mastercard. Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Fiecare poate fi numit câștigător dacă devine membru al familiei Moldindconbank”, a declarat Vitalie Matasari, directorul sucursalei „Zorile” a Moldindconbank, la evenimentul de înmânare a premiului mare.

„Pentru noi este important să fim alături de clienții noștri nu doar prin tehnologii de plată și soluții inovatoare, dar și prin achitările pe care le fac zilnic în mediul online, în magazinele din țară sau din străinătate, rapid, în siguranță și comod”, a menționat Daniela Donțu, marketing manager, Oficiul Mastercard în Moldova.

Împreună cu soția Margarita și feciorul Răzvan, câștigătorul promoției va avea posibilitatea de a vizita atât capitala Țărilor de Jos, cât și cea mai mare grădină de flori din lume – Keukenhof.

„Nu-mi vine a crede. Inițial am crezut că este o glumă. Vă mulțumesc enorm pentru acest premiu”, a spus Aurel Cărăruș.

Pentru a participa la extragerea marelui premiu, clienții Moldindconbank urmau să efectueze cel puțin o plată cu orice card Mastercard, în valoare de minim 500 de lei.

Moldindconbank și Mastercard au pregătit și alte premii pentru clienții săi. Cei care vor deschide până la 15 mai 2023 un card Mastercard la standurile băncii din cadrul rețelei de supermarketuri Nr1 din municipiul Chișinău vor primi un cadou garantat – accesorii pentru casă. Mai multe detalii în regulamentul promoției.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

03 Mart. 2024, 10:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Mart. 2024, 10:00 // Actual //  Lupu Eduard

Potrivit datelor Biroului Național de Statistică piața muncii în Republica Moldova este diversă or, există domenii unde numărul femeilor este cel mai mare. 10 sectoare în care femeile reprezintă o majoritate covârșitoare a angajaților:

 1. Producția de îmbrăcăminte – 89%: Industria confecțiilor este un domeniu în care femeile sunt bine reprezentate, contribuind semnificativ la procesul de producție.
 2. Asistență socială – 86%: Sectorul asistenței sociale oferă un cadru propice pentru angajarea femeilor dornice să sprijine și să ajute comunitatea.

3.  Asistență medicală – 84%: Sănătatea este un domeniu vital și femeile sunt implicate în mod activ în furnizarea îngrijirilor medicale esențiale.

 1. Poștă și livrare – 79%: Industria poștei și a serviciilor de livrare reprezintă un alt domeniu în care femeile dețin o pondere semnificativă în ceea ce privește forța de muncă.
 2. Biblioteci, arhive, muzee – 79%: Cultura și educația sunt domenii în care femeile se remarcă prin contribuțiile lor în conservarea și promovarea patrimoniului cultural.
 3. Educație – 77%: Femeile sunt larg reprezentate în sistemul de învățământ, ocupând diverse poziții, de la profesori la personal administrativ.
 4. Prelucrare piele – 77%: Industria prelucrării pielii oferă oportunități de angajare pentru femeile care sunt pricepute în arta lucrului manual.
 5. Activități juridice și contabile – 74%: Sectorul juridic și cel contabil sunt domenii în care femeile aduc expertiză și profesionalism.
 6. Turism – 72%**: Industria turismului oferă numeroase oportunități de angajare pentru femeile interesate de servicii în domeniul ospitalității și turismului.
 7. Sectorul financiar – 71%: Femeile sunt bine reprezentate în sectorul financiar, ocupând poziții de la contabili și auditori la manageri de investiții.

Pe de altă parte, există și sectoare în care prezența femeilor este mai scăzută. Iată cele mai puțin reprezentate 10 industrii:

 1. Producție de petrol și gaze – 6%
 2. Construcții – 13%
 3. Investigații și securitate – 13%
 4. Silvicultură – 15%
 5. Reparația și întreținerea mașinilor și echipamentelor – 16%
 6. Transport terestru – 18%
 7. Comerț cu transport – 18%
 8. Structuri metalice – 18%
 9. Colectarea și tratarea deșeurilor – 21%

10.Transport pe apă – 22%

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău