Opulența fără margini! Hotel de lux în Dubai. Cum arată un apartament exclusivist care costă 100 mii USD pe noapte

05 Feb. 2023, 05:01
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
05 Feb. 2023, 05:01 // Actual //  Lupu Eduard

Cel mai nou hotel de lux construit în Dubai, Atlantis The Royal, își deschide porțile pentru oaspeți luna aceasta, după ce inaugurarea lui a fost făcută pe 21 ianuarie, potrivit Insider.

Cel mai nou hotel de lux din Dubai este gata să primească oaspeți. Cum arată un apartament exclusivist care va costa …

Aruncați acești bureți de bucătărie. Conținutul lor ajută la apariția celor mai periculoase bacterii

Vladimir Putin vrea să atace din nou Kievul, în timp ce militarii ruși cred că acest lucru este imposibil: „Ar fi o s…

Când trebuie să faceți o radiografie la plămâni. Nu ignorați semnalele de alarmă

Dragoș Bucur, la un pas de moarte din cauza băuturii: „Dumnezeu a avut grijă de mine”

Oficial CIA: Următoarele șase luni vor fi „absolut cruciale” în determinarea rezultatului final al războiului din Ucr…

Dani Alves mai primește o lovitură. Fostul star de la Barcelona, acuzat de agresiune, părăsit de soție. Câți ani va s…

Atunci, Beyonce a susținut un spectacol privat pentru care a fost plătită cu suma de 24 de milioane de dolari. Complexul de lux se află pe Palm Jumeirah, o insulă în formă de copac recunoscută pentru hotelurile, apartamentele și restaurantele sale opulente.

Un apartament va putea fi închiriat cu 100.000 de dolari

Unul dintre cele mai exclusiviste apartamente din complex va putea fi închiriat cu 100.000 de dolari pentru o singură noapte, însă există și prețuri mai accesibile. Noua clădire este una dintre cele mai opulente din Dubai, fiind construită cu 1,4 miliarde de dolari. Royal este al doilea complex Atlantis din Dubai și a fost construit în 14 ani. Primul, The Palm, a fost deschis în 2008.

Noul hotel de lux va fi deschis tuturor pe 10 februarie. Pentru moment, oaspeții vor putea să închirieze o cameră pentru minimum două nopți, iar prețurile încep de la 1.720 de dolari pentru un pachet de două nopți, în perioada 10 – 13 februarie.

În mai multe apartamente din hotel pot fi găsite piscine private cu o priveliște uimitoare. Vila sky pool, de exemplu, oferă vedere la Marea Arabiei sau la Insulele Palmieri. Complexul găzduiește și activități acvatice, cum ar fi scuba diving și yoga subacvatică.

Complexul include 17 restaurante și baruri, inclusiv opt conduse de chefi celebri cum ar fi José Andrés și Nobu Matsuhisa. Are, de asemenea, 90 de piscine, centru de wellness și multe alte facilități. Atlantis The Royal are 795 de camere și 43 de etaje, , potrivit Insider.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

22 Mart. 2023, 17:45
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Mart. 2023, 17:45 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Reconstruirea economiei Ucrainei, după invazia declanşată de Rusia în urmă cu un an, este estimată în prezent să coste 411 miliarde de euro, de 2,6 ori mai mult decât Produsul Intern Brut al Ucrainei în anul 2022, arată un nou studiu realizat de Banca Mondială, Naţiunile Unite, Comisia Europeană şi Ucraina, transmite Reuters.

Potrivit informațiilor, estimarea acoperă un an de la debutul invaziei ruseşti şi cuantifică pagubele fizice directe provocate infrastructurii şi clădirilor, impactul asupra vieţii şi mijloacelor de trai ale oamenilor precum şi costul reconstrucţiei.

Suma de 411 miliarde de dolari reprezintă o revizuire dramatică faţă de estimarea anterioară de 349 miliarde de dolari, avansată de Banca Mondială în luna septembrie a anului trecut.

Noua estimare vine la o zi după ce Fondul Monetar Internaţional (FMI) a anunţat că a ajuns la un acord cu Guvernul ucrainean pentru un acord pe patru ani în valoare totală de 15,6 miliarde de dolari. Acordul cu FMI ar putea permite autorităţilor de la Kiev să obţină ajutoare suplimentare, în valoare de miliarde de dolari, de la alte organisme, după ce va fi aprobat de boardul FMI, în următoarele săptămâni.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Potrivit unei evaluări rapide cu privire la nevoile urgente, Ucraina va avea nevoie de 14 miliarde de dolari pentru reconstrucţia prioritară în 2023, ceea ce va necesita o finanţare de 11 miliarde de dolari peste ceea ce este prevăzut în bugetul Ucrainei pentru acest an.

Aproximativ 22% din necesităţile de reconstrucţie sunt în sectorul transportului, în timp ce 17% sunt în domeniul locuinţelor, 11% în sectorul energiei şi 7% în agricultură.

Comparativ cu precedentele estimări, cea mai mare revizuire a fost realizată în ceea ce priveşte necesităţile din sectorul energiei, unde pagubele sunt acum de cinci ori peste nivelul din luna iunie 2022, susţine Banca Mondială. Cele mai mari creşteri au fost în regiunile de pe linia frontului precum Doneţk, Harkov, Lugansk şi Herson, care au fost vizate cu precădere de atacurile cu rachete ruseşti începând din luna octombrie.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău