Panica l-a costat scump: A vrut să câștige, dar a pierdut mai mult. O tonă de motorină s-a dus pe „apa sâmbetei”

10 Mart. 2022, 17:28
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Mart. 2022, 17:28 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Un bărbat din România a pierdut 1.000 de litri de motorină după ce i-a cumpărat de la o benzinărie din Tecuci, de teama că prețul la carburanți va exploda. Mașina s-a răsturnat chiar la ieșirea din benzinărie.

Accidentul a avut loc joi în faţa unei staţii de carburanţi din oraşul Tecuci. Rezervorul care a căzut din maşină avea 1.000 de litri de motorină achiziţionată de şofer. Tot combustibilul s-a vărsat pe şosea şi la faţa locului au fost chemaţi pompierii. Aceştia s-au asigurat că în zonă nu izbucneşte un incendiu şi au curăţat şoseaua.

Poliţiştii şi inspectorii ISU vor verifica dacă tecuceanul a respectat regulile privitoare la transportul de combustibil, scrie ZF.

Întrucât, în Republica Moldova cât și în România clienții au luat cu asalt benzinăriile, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică dă asigurări că există suficiente stocuri pentru a asigura necesitățile consumatorilor. În acest context, agenția îndeamnă cetățenii la calm.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău