«REEVA» – redescoperă gustul adorat!

30 Dec. 2022, 12:02
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
30 Dec. 2022, 12:02 // Actual //  Lupu Eduard

Vești minunate în preajma Anului Nou!

Compania Mareven Food Europe încetează producerea produselor sub brandurile anterioare Rollton și Bigbon și anunță cu entuziasm despre o filă nouă în dezvoltarea sa, gustoasă și de perspectivă, cu denumirea REEVA.

REEVA – „revoluția” gustului în Moldova!

TM REEVA este un brand internațional, care a câștigat deja încrederea a milioane de consumatori din peste 40 de țări, fiind asociat cu cei mai gustoși tăieței de preparare rapidă, dar și gama universală de condimente. Acum și Moldova poate să aprecieze REEVA! Produsele sub marca REEVA încep să apară pe rafturile magazinelor din țară – o serie variată de produse moderne și calitative.

“Mareven Food Europe” folosește pentru REEVA cel mai modern utilaj european, în combinație cu tehnologii avansate și  experiența bogată a angajaților. Principiul de bază al brandului REEVA (din limba engleză  Re-evaluation – ”reevaluare”) este o abordare sistematică în studiul și reevaluarea preferințelor consumatorilor, având grijă de mediul înconjurător și de angajații care produc alimentele noastre în fiecare zi.

„Mareven Food Europe” își declară intenția de a să extinde gama de produse REEVA și va continua să investească în dezvoltarea și inovarea tehnologică a companiei.

REEVA – gustos și rapid! Acum și în Moldova!

Realitatea Live

24 Sept. 2023, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Sept. 2023, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Fostul premier și om de afaceri, Ion Sturza, a făcut declarații notabile referitoare la corupția la nivel înalt și ineficiența guvernului în gestionarea crizei energetice din Republica Moldova, „cee ce ne costă pe noi zeci de milioane în tarifele la energie la gaze”.

Sturza a subliniat că, în opinia sa, schemele de corupție la nivel înalt sunt în prezent la „minimul istoric” în Republica Moldova, concentrându-și afirmațiile pe președinție, guvern, parlament și agenții de stat. Acest comentariu vine într-un moment în care lupta împotriva corupției rămâne o prioritate majoră pentru autoritățile din Moldova și pentru societatea civilă.

În plus, Sturza a abordat problema crizei energetice care a lovit țara anul trecut, afirmând că aceasta a fost mai degrabă rezultatul incompetenței decât al corupției. El a explicat că inițial au existat discuții cu mari companii și bănci internaționale care erau dispuse să ajute Moldova să rezolve problema energetică, dar în cele din urmă, unii parteneri internaționali au renunțat la această colaborare, din cauza a ceea ce Sturza a numit „incompetență” din partea liderilor locali.

Sturza a evidențiat și anumite aspecte specifice ale gestionării crizei, cum ar fi achiziționarea de păcură la prețuri duble față de cotațiile de pe piață și achiziționarea de gaze la prețuri de trei ori mai mari într-un moment în care prețurile pe piață erau în scădere. El a subliniat că astfel de decizii nu pot fi explicate prin corupție, ci mai degrabă prin incompetență.

„Am prevăzut acest dezastru, am prevăzut ce o să se întâmple cu prețurile la gaz, la păcură care astăzi ies la suprafață. Chiar nu vreau să fac proces de intenție nu vreau să spun că a fost corupție, dar incompetența este flagrantă care ne costă zici de milioane. Or, incompetența se pedepsește sigur, însă unii au fost promovați. Ați cumpărat păcură dublu față de prețul de cotații printr-o schemă obscură fără de a vedea traseul, care cel mai probabil a venit din Federația Rusă ca origine. Ați cumpărat caz de 3 ori mai scump în condițiile când era clar că prețul se duce la vale. Ați adus vaccinul în perioada când deja toți nu știu ce să fac cu el”, a punctat Sturza în cadrul unei recente emisiuni de la Vocea Basarabiei

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău