Ucrainenii îi cer lui Zelenschi să fie interzisă casa de pariuri rusească 1xBet

20 Iul. 2022, 13:26
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
20 Iul. 2022, 13:26 // Actual //  Lupu Eduard

Președintele Ucrainei, Volodymir Zelenski, va examina petiția semnată de zeci de mii de ucraineni, care cer interzicerea activității casei de pariuri rusești 1xbet în Ucraina. Potrivit RBC Ucraina, petiția a fost lansată în data de 8 iulie și deja a fost semnată de aproximativ 26,5 mii de cetățeni.

Ucrainenii se arată indignați că autoritățile au acordat drept de activitate casei de pariuri rusești.

„Noi, cetățenii Ucrainei, considerăm că, acordând companiei Tvoya bettingovaia Kompania licența pentru a desfășura activități de pariuri sub brandul rusesc 1xBet și marca comercială 1xBet ,deținută de cetățeni ruși, Comisia de Reglementare a Jocurilor de Noroc și Loteriilor a acționat contrar intereselor de stat ale Ucrainei și în favoarea țării agresoare, ceea ce credem că este inacceptabil în timpul agresiunii militare deschise a Federației Ruse împotriva Ucrainei”, se arată în petiție.

În document se mai arată că 1xbet conlucrează că băncile și sistemele de plăți rusești, contribuind la veniturile bugetului Federației Ruse din contul cetățenilor Ucrainei.

Potrivit delo.ua, pe 30 martie 2022, Comisia de Reglementare a Jocurilor de Noroc și Loteriilor a eliberat companiei Your Betting Company LLC licență pentru activitățile de pariuri din Ucraina, care a solicitat să lucreze sub marca russească 1xBet.

În ciuda acestui fapt, Comisia a ignorat legăturile companiei cu cetățenii Federației Ruse Roman Semiohin, Serghey Karșkov și Dmitri Kazorin, care figurează în baza de date a site-ului ”Mirotvoreț”, ce include numele celor care prezintă riscuri pentru securitatea națională a Ucrainei.

Potrivit Forbes, acestor trei ruși le aparține compania cipriotă Navasard Limited, care este indicată ca deținătoarea brandului 1xBet din Ucraina.

Potrivit legii din țara vecină, dacă o petiție adună 25 de mii de semnături, președintele Ucrainei este obligat să o examineze.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Realitatea Live

06 Feb. 2023, 04:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
06 Feb. 2023, 04:59 // Actual //  Lupu Eduard

Ford Fiesta şi Volkswagen Polo, două dintre automobilele preferate de companii pentru achiziţiile sau închirierile de flote, se pregătesc de retragere şi pun în dificultate companiile de leasing operaţional, potrivit jucătorilor din piaţă.

Fiesta şi Polo au fost de-a lungul ulti­melor decenii două dintre cele mai bine vân­dute modele de clasă mică pe piaţa euro­peană. Dar dacă în 2019 ocupau locurile doi şi trei în clasament, în primele nouă luni ale anului trecut Polo s-a clasat pe locul al şapte­lea iar Fiesta pe 10, în top trei fiind Peugeot 208, Dacia Sandero şi Opel Corsa – Corsa fiind construită tot de Stellantis, ca şi Peugeot 208 şi cele două sunt realizate pe aceeaşi platformă tehnică.

Ford a anunţat la finalul anului 2022 că urmează să oprească producţia modelului Fiesta, iar vânzările sale pe piaţa românească se apropie de final odată cu epuizarea sto­cului actual. Decizia a fost adoptată de Ford în condiţiile în care americanii deja au demarat investiţii la Köln, unde era produs Fiesta, pentru a transforma platforma în cen­trul său european de producţie a maşinilor electrice. Mai mult, Ford a prezentat deja un teaser cu un viitor SUV mic electric ce va fi produs la Koln.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău