VIDEO Maib și Mastercard au anunțat câștigătorul marelui premiu care va merge la UEFA Champions League 2023

27 Apr. 2023, 10:22
 // Categoria: Actual // Autor:  MD Bani
27 Apr. 2023, 10:22 // Actual //  MD Bani

Un băiat de 8 ani, deținător al cardului maib junior, a aflat că este primul copil din Moldova care va merge la UEFA Champions League Final Istanbul 2023 și va ieși în teren alături de un fotbalist de renume.

Micul client are de jumătate de an un card maib junior pe care îl folosește pentru cumpărături. În cadrul promoției „UEFA Champions League 2023”, organizată de maib și Mastercard, a efectuat plăți cu cardul conform condițiilor promoției, tragerea la sorți desemnându-l câștigător. Se numește Cristian, este din Bălți, și a venit la Chișinău însoțit de familie pentru a urmări un meci de fotbal, ca parte a programului său de vacanță. Surpriză: meciul a fost jucat de echipele de fotbal ale maib și Mastercard, jocul fiind intens, iar gălăgia suporterilor din tribune a creat atmosferă specifică campionatelor internaționale.

Mare a fost surprinderea când la finele meciului încheiat cu scorul de 4:4 pe teren a fost invitat Cristian Grosu împreună cu familia sa. Pe covorul verde au pășit și Giorgi Shagidze, Președintele maib, Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib și Irina Untilă, Directoarea Oficiului Mastercard în Moldova, iar pe marele ecran au apărut imagini de la edițiile UEFA Champions Leagues și mesajul: „Cristian, tu ești cel care pleacă la marea finală UEFA Champions League 2023 din Istanbul. Ești primul băiat din Moldova care va ieși pe terenul de fotbal alături de un fotbalist renumit. Felicitări!”.

Emoțiile micului client, pasionat de fotbal, au fost copleșitoare. Surprizele au continuat, familia primind flori și cadouri, precum și vestea că suplimentar premiilor promoției, la Istanbul va merge întreaga familie: părinții, Cristian și sora mai mare.

Giorgi Shagidze, Președintele maib:

„Este un eveniment grandios. Împreună cu Mastercard am oferit marele premiu din cadrul campaniei UEFA Champions League 2023 unui deținător al cardului maib junior Mastercard. Timp de trei zile tânărul client va avea ocazia de a trăi emoții extraordinare în Istanbul, orașul devenit pentru o perioadă scurtă de timp capitala mondială a fotbalului, iar pe 10 iunie va ieși pe teren alături de cei mai titrați fotbaliști din Europa. Suntem încântați că am oferit premii generoase clienților noștri fideli în cadrul acestei campanii. Multe premii încă urmează, iar pe 5 mai vom afla numele altor doi clienți maib care vor merge la UEFA Champions League.”

Irina Untilă, Directoarea Oficiului Mastercard în Moldova:

„Împreună cu partenerul nostru de încredere, maib,  creăm produse bancare aferente cardurilor care permit tuturor – adulților și copiilor – să se bucure de avantajele achitărilor cashless. Totodată, tindem mereu să facem mai mult: să bucurăm cu cadouri plăcute, să surprindem și, desigur, să oferim experiențe de neprețuit. Sincere felicitări tânărului fan al fotbalului, Cristian, care va avea o oportunitate de neuitat de a ieși pe teren cu un fotbalist de renume mondial la finala UEFA Champions League și va putea împărtăși acest moment special cu întreaga sa familie. Suntem fericiți să oferim o astfel de oportunitate cu adevărat unică pentru prima dată în Moldova”.

Tatiana Grosu, mama lui Cristian:

„Țin să mulțumesc maib și Mastercard pentru emoțiile deosebite create fiului meu Cristian. Este un cadou de vis, datorită promoției „UEFA Champions League 2023” întreaga noastră familie se va bucura de șansa oferită de a merge la Istanbul la marea finală. Suntem fericiți și foarte recunoscători”.

Fiecare client deținător al cardului maib Mastercard poate participa în cadrul promoției „UEFA Champions League 2023” și câștiga diverse premii valoroase, iar pe 5 mai vor fi desemnați alți doi câștigători ai premiului mare – o călătorie la Istanbul, la campionatul UEFA. Mai multe plăți cu cardul tău Mastercard de la maib, mai multe șanse de câștig.

Maib – simplu și ușor!

P.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău