(VIDEO) Pac-Man la oră fixă, pentru nostalgici: producătorul de ceasuri îți readuce personajul, la încheietura mâinii

22 Iul. 2021, 11:05
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Iul. 2021, 11:05 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Casio a dezvăluit un nou ceas digital realizat în colaborare cu Bandai Namco, aducând omagii unor ceasuri clasice digitale de la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80. Ediția Pac-Man A100WEPC are un design bazat pe ceasul digital F-100 Casio din 1978 și sărbătorește unul dintre cele mai faimoase jocuri din toate timpurile, scrie playtech.ro.

F-100 a fost unul dintre cele mai avansate ceasuri pe care le puteai cumpăra la acea vreme, oferind cronometru, alarmă digitală și funcții de calendar. A fost, de asemenea, primul ceas cu carcasă din rășină, după cum  a afirmat Casio într-un comunicat de presă. Este probabil cel mai faimos pentru că este ceasul purtat de Ripley și alte personaje din filmul Alien din 1979.

A100WEPC repetă acest lucru cu același aspect cu patru butoane. În același timp, fața ceasului prezintă personajele Pac-Man și fantomă, cu logo-ul iluminatorului central redat cu fontul jocului. Acest ceas ar putea reprezenta unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru nostalgicii care erau încântați de vestitul joc.

Fața ceasului copiază ecranul jocului Pac-Man, în timp ce cureaua de sus a ceasului este gravată cu laser, cu un personaj Pac-Man urmărit de fantome, cu reversul pe partea de jos. Este livrat cu ambalaje speciale cu personaje din joc și ecranul scorului jocului.

Modelul de bază AW100WE, care a ieșit luna trecută, oferă rezistență la apă, un cronometru de 1/10 secunde, alarmă zilnică, semnal orar, calendar automat și lumină LED. Este programat să fie lansat în august în Japonia pentru 12.100 ¥, sau aproximativ 110 dolari, o afacere relativă pentru fanii entuziaști ai jocului.

Realitatea Live

28 Iul. 2021, 10:05
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Iul. 2021, 10:05 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Acum două sute de ani, s-a născut conglomeratul francez de luc, Louis Vuitton. Pentru a sărbători, casa a dezvăluit o nouă colecție de bijuterii, care este un omagiu adus formidabilului fondator și impactului său asupra industriei de modă, în general.

Colecția de 90 de piese este creată de directorul artistic pentru bijuterii și ceasuri a lui Louis Vuitton, Francesca Amfitheatrof. Bătrâna, în vârstă de 53 de ani a analizat arhivele casei pentru a se asigura că moștenirea Vuitton a fost reflectată cu acuratețe și îndemânare.

Denumită în mod corespunzător, colecția Bravery, este alcătuită din opt capitole care prezintă viața Louis Vuitton cronologic. Gândiți-vă la asta ca la o biografie descrisă cu cele mai prețioase pietre și metale. Colierele sunt elementul central al fiecărui capitol și simbolizează momentele-cheie din viața Vuitton. Colecția include, de asemenea, inele, cercei și broșe.

Primul capitol, La Constellation d’Hercule, a fost numit pentru constelația sub care s-a născut Vuitton la 4 august 1821. Colierul este confecționat din tanzanit, tsavorit și opali australieni care reprezintă cerul nopții plin de stele.

Următoarea etapă majoră a venit atunci când Vuitton a plecat de acasă la vârsta de 13 ani, la doar câțiva ani după ce mama sa a murit. I-a trebuit trei ani să călătorească 250 de mile de la regiunea rurală Jura din estul Franței până la Paris, în timp ce își perfecționa ambarcațiunile de-a lungul drumului. Această situație este descrisă în izbitorul colier La Flêche, care are trei rânduri de platină, aur galben și aur alb, în ​​întregime pavate cu diamante și smaralde columbiene pentru a reprezenta pădurile.

„Împins de curiozitatea sa despre lume, el s-a angajat în acea călătorie incredibilă prin Franța. De aceea am numit această colecție Bravery, a spus Amfitheatrof într-un comunicat.

Piesa de rezistență, totuși, este colierul Le Mythe pe trei rânduri (de sus) care combină mai multe semnături Louis Vuitton, inclusiv modelul Damier (șah), știfturi și motive inspirate de încuietori pentru trunchi și icoana florii. Incrustat cu safire, smaralde și diamante, acesta reprezintă Vuitton punând bazele casei sale, care este acum un tur de forță global în valoare de aproape 15 miliarde de dolari. Cu siguranță merită sărbătorit.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală