Zodiile care au noroc la bani în această săptămână. Horoscopul banilor pentru 18 – 24 iulie

20 Iul. 2022, 04:30
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
20 Iul. 2022, 04:30 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Pentru tine, această săptămână este despre o schimbare neașteptată, ceea ce înseamnă că este posibil să fii destabilizat/ă financiar temporar. Cu toate acestea, s-ar putea să ai de-a face și cu o inversare a situației și să ai noroc. Nu presupune că va dura la nesfârșit instabilitatea. Astrele te sfătuiesc să îți expui punctul de vedere atunci când vine vorba de muncă. Ai ceva de spus!

Taur

Dacă te-ai simțit puțin blocat/ă în ultima vreme, există o explicație pentru asta. Acest lucru te poate scoate din carapace pe măsură ce încerci să ieși din anumite situații. Încearcă să gândești altfel și să abordezi diferit situația banilor.

Gemeni

Este obligatoriu să fii politicos/oasă în această săptămână, în special când lucrurile ar putea fi instabile și imprevizibile. Între timp, ai grijă să nu îți riști stabilitatea financiară pe termen lung pentru a te bucura pe moment de ceva, altfel ai putea suporta consecințele. Ești inteligent/ă, așa că ia deciziile corecte!

Rac

Săptămâna aceasta trebuie să faci o alegere importantă. Energiile astrale vor să comunici și să încorporezi mai mult scris, vorbit, predare și învățare în munca ta. În același timp, o nouă energie vine în sectorul tău social și îți poate zgudui grupul sau echipa din care faci parte. Banii vin atunci când ești fidel cu tine însuți și cu obiectivele tale.

Leu

Săptămâna aceasta vei primi și vești bune și vești proaste cu privire la situația ta financiară. Dacă ai fost fidel obiectivelor tale și ai respectat bugetul, astrele îți vor oferi noi oportunități de a câștiga mai mulți bani. Dacă ai cheltuit în exces, schimbările bruște și poate neașteptate în carieră ar putea însemna că banii pe care ai contat nu vor mai fi acolo. Economisirea pentru viitor te poate ajuta să treci peste această perioadă.

Fecioară

Este o săptămână de contraindicații pentru tine. Aspectele astrale îți permit să devii mai încrezător în cine ești și cum te prezinți în lume. Pe măsură ce îndoielile tale dispar, te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Cheltuielile pentru familie, romantism și copii nu sunt un lucru rău dacă nu exagerezi. Respectarea unui buget arată cât de mult îți pasă.

Balanţă

Situația ta financiară poate să nu fie exact ceea ce îți dorești acum, dar un lucru anume îți va ridica moralul în această săptămână. Astrele te îndeamnă să fii atent/ă la felul în care te comporți, mai ales când vine vorba de cuvintele tale care pot răni grav. Banii vor veni dacă profiți de anumite conjuncturi.

Scorpion

Astrele îți oferă susținere și o bază solidă pe care să îți construiești visurile legate de bani. Pe de altă parte, îți deschid ochii cu privire la o persoană din viața ta care ar putea profita de tine. Încearcă să o elimini, chiar dacă este greu. La locul de muncă spune-ți ideile și vinde-ți bine atât produsele, cât și pe tine! Succesul nu este departe.

Săgetător

Nu este suficient să economisești acum. Ești deștept/ă, uneori profitor/oare, mai ales când vine vorba de bani. Prin urmare, folosește-te de aceste trăsături ale tale pentru a ieși dintr-o anumită situație. Avansează profitând de noi oportunități în viața profesională și asigură-te că ai o slujbă stabilă înainte de a investi.

Capricorn

Începi săptămână intrând în lumina reflectoarelor și bucurându-te de gloria și banii pentru care ai luptat. După multă muncă grea, ești gata să începi următorul capitol al vieții tale. Recompensele vin la tine, așa că dă tot ce ai tu mai bun pentru a face o impresie bună. Este, de asemenea, o săptămână grozavă pentru a te asocia cu cineva sau să începi o colaborare. Totul e mai bine în echipă!

Vărsător

Dacă banii te-au tulburat în ultima perioadă, un aspect astral bun te ajută să ieși din acea fază. Lasă o persoană cu experiență sau un eveniment din trecut să te învețe lucruri care te pot ajuta să avansezi pe plan financiar. De asemenea, ești îndemnat/ă să-ți spui părerea la locul de muncă. Nu lăsa pe altcineva să culeagă roade muncii tale!

Pești

Este o săptămână bună pentru comunicare și schimb de idei. Acest lucru poate fi foarte propice pentru a începe o nouă carieră sau pentru a avansa în cea actuală. Banii nu sunt o problemă, însă pentru a crește e nevoie de schimbare. Să nu poți ieși din zona de confort este rețeta eșecului pe termen lung. Încearcă să te împingi mai mult de la spate la început, apoi va fi ușor.

Realitatea Live

06 Oct. 2022, 17:51
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
06 Oct. 2022, 17:51 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) anunță despre construcția a unui apeduct pentru orașele Strășeni și Călărași. Pentru proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău – Strășeni – Călărași și-au dat votul 53 de deputați.

Potrivit lui Andrei Spînu, apeductul va asigura transportul apei potabile către mai multe localități din centrul țării, pe o lungime de circa 53 km.

Apeductul va traversa localitățile:

  • Vatra, Ghidighici și mun. Chișinău;
  • Vorniceni, Bucovăț, Tătărești, Pănășești, Roșcani, Sireți, Gălești, Căpriana și mun. Strășeni;
  • Vărzăreștii Noi, Nișcani, Tuzara, Pitușca și or. Călărași din r. Călărași;

Proiectul este susținut financiar de Guvernul Federal German prin intermediul KfW sub formă de grant în valoare de 25 milioane de euro, iar contribuția Guvernului Republicii Moldova este de aproximativ 3 milioane de euro, prin Fondul Național de Dezvoltare Regională.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău