FOTO Au rămas zile numărate până la Cucoanele Fiesta! Cum poți procura bilete și petrece o seară unică la Castel Mimi

01 Aug. 2023, 10:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Aug. 2023, 10:56 // Actual //  Lupu Eduard

Au rămas zile numărate până la Cucoanele Fiesta la Castel Mimi – eleganță și frumusețe feminină, într-un stil mexican, sărbătorită într-un anturaj select la Castel Mimi, parte din topul celor mai frumoase vinării din lume!

Castel Mimi, supranumit Palatul Versailles din Republica Moldova de către presa internațională, organizează o nouă seară dedicată amatorilor de momente de calitate petrecute alături de prieteni sau familie. Cu o vechime de 130 de ani, această bijuterie a patrimoniului cultural național își propune să ne transporte în epoca în care Constantin Mimi îi invita pe boierii din întreaga regiune la petrecerile sale celebre.

Pe 5 august 2023, Castel Mimi va găzdui Cucoanele Fiesta, o sărbătoare în cinstea vinului Cucoanele. Această băutură deosebită, apreciată în ultimele veri, cu un cupaj select și o nuanță asemănătoare spicului de grâu, încântă simțurile cu arome florale dulci.

Această seară specială va celebra în mod unic frumusețea și eleganța feminină, oferind oaspeților Castel Mimi multiple premiere deosebite.

În primul rând, participanții vor fi surprinși de povestea celebrei pictorițe mexicane, Frida Kahlo, care a influențat casele de modă prestigioase, precum Dior, și a fost prezentă pe coperta revistei Vogue. Ea a redefinit conceptul de frumusețe feminină și a schimbat percepția lumii asupra idealului de frumusețe. Citatele sale, prezentate ca adevărate lecții de viață, au inspirat milioane de femei, restituindu-le încrederea în sine în orice etapă a vieții.

Tot în această seară, veți avea ocazia să descoperiți pe Cristina Frolov prin intermediul lecțiilor sale de viață, susținute în cadrul unui workshop unic, axat pe creșterea încrederii în sine.

Pe lângă toate acestea, toți invitații vor avea la dispoziție întregul palat, așa cum l-au admirat președinții statelor Uniunii Europene la început de vară, pentru a petrece timpul într-un mod plăcut alături de cei dragi.

Fie că alegeți să vă fotografiați în zona dedicată capturării momentelor memorabile, să admirați muzica live sau să dansați pe ritmurile antrenante create de DJ, sau să participați la tururile rapide ale Castelului Mimi (în intervalele de oră prestabilite), opțiunile sunt variate și pline de încântare.

Toți oaspeții vor beneficia de acces nelimitat la vinul elegant „Cucoanele”, însoțit de un pahar de sticlă cadou. În plus, participanții la eveniment vor savura bucătăria mexicană, pregătită chiar în open air kitchen la Castel Mimi.

Evenimentul va începe la ora 18:00, iar biletele pot fi cumpărate de pe https://iticket.md/event/cucoanele-fiesta.

Detalii despre Dress Code aflați AICI. Locurile sunt limitate, așa că te sfătuim să îți rezervi locul cât mai curând!

Dar, pentru a simți atmosfera, vă arătăm cum a fost la ediția precendentă:

Realitatea Live

11 Mai 2024, 07:30
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
11 Mai 2024, 07:30 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Piaţa imobiliară din California este zguduită de creşterea preţurilor asigurărilor, în deja cea mai scumă regiune din ţară, unii locuitorii din Beverly Hills abandonând ideea de a mai încheia poliţe, scrie Bloomberg.

Tendinţa de creştere a preţurilor este observabilă şi în alte zone, în Florida proprietarii plătind de trei ori mai mult pentru o poliţă de asigurare faţă de media naţională. Spre deosebire de statul Florida care este expus la uragane frecvente, în California creşterea preţurilor a fost determinată de incendiile de vegetaţie.

State Farm General Insurance Co., cel mai mare asigurator din California, şi-a anunţat în martie clienţii că va renunţa la 72.000 de poliţe de asigurare, 30.000 dintre acestea acoperind case de locuit.

John Morris a încheiat o asigurare la State Farm în 2022, plătind 22.000 de dolari pe an pentru un plan ce acoperă doar 40% din costurile de înlocuire în valoare de 10 milioane de dolari. Acesta a fost anunţat că acoperirea se va încheia în 2025.

„O să mai existe alternative, dar vor fi mai scumpe”, a explicat Morris.

Unii investitori chiar au renunţat la a cumpăra locuinţe după ce au văzut preţul poliţelor de asigurare. Stephen Shapiro, co-fondator al Westside Estate Agency, a abondanat ideea de investi 15 milioane de dolari într-o casă după ce a aflat că asigurarea va costa 150.000 de dolari pe an.

„Dacă vorbim de 150.000 de dolari pe an, asta anulează capacitatea de a face profit”, a arătat acesta.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău