Obține flexibilitate financiară cu maibank: Deschide acum o linie de credit gama

01 Aug. 2023, 10:29
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
01 Aug. 2023, 10:29 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Nu lăsa pe mâine, ce poți cumpăra azi. Maib îți oferă încă o posibilitate să te bucuri de viață aici și acum. Pentru a avea mereu bani la îndemână și urgențele financiare să nu te ia prin surprindere, avem o veste superbă pentru tine. Acum îți poți deschide o linie continuă de credit direct pe cardul tău gama, doar cu telefonul, prin aplicația mobilă maibank.

Aplici online, primești banii pe card, faci cumpărături și folosești cashbackul pentru a returna datoria. Și știi ce mai este minunat? După ce i-ai rambursat, banii sunt din nou disponibili pentru tine, pe toată durata creditului!

De acum încolo, poți avea mereu o sumă pe care să o folosești cum îți poftește inima sau îți dictează rațiunea. Transformă-ți cardul gama debit în unul de credit, direct din aplicația mobilă maibank, în doar câteva clickuri.

Ce înseamnă linia de credit pe cardul gama?

  • poate fi obținută oricând, din aplicația mobilă maibank;
  • poți primi până la 50 000 de lei în maibank și până la 350 000 lei la sucursală;
  • suma folosită poate fi rambursată și utilizată din nou pe toată perioada creditului;
  • ai până la 2 luni perioadă de grație, cu 0% dobândă;
  • te bucuri de până la 15% cashback la orice cumpărătură.

Cardurile gama îți oferă posibilitatea să economisești o parte din cheltuieli sub formă de cashback. Inclusiv în cazul liniei de credit revolving, primești înapoi bani la fiecare cumpărătură, care sunt automat transferați pentru rambursarea datoriei la credit.

Încă nu ai un card maib gama? Alege-l pe cel care ți se potrivește direct prin aplicația mobilă maibank. Optează pentru un card digital sau poți solicita livrarea oriunde în țară.

Pentru a te bucura pe deplin de mobile banking ușor de folosit, descarcă aplicația maibank în AppStore, GooglePlay sau Huawei AppGallery și încearcă beneficiile unui revolving.

Cu gama și maibank ai acum creditul solicitat și cashback-ul garantat pe un singur card!

P.

Realitatea Live

22 Sept. 2023, 16:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
22 Sept. 2023, 16:22 // Actual //  Lupu Eduard

Activitatea din sectorul privat din zona euro a continuat să se reducă în septembrie, ceea ce sugerează că economia s-a contractat în trimestrul curent, raportează Bloomberg.

Un indice bazat pe sondajele efectuate de S&P Global în rândul directorilor de achiziţii a indicat a patra lună consecutivă de scădere a producţiei, ajungând la 47,1. Deşi reprezintă o uşoară îmbunătăţire faţă de luna august, indicatorul se situează clar sub nivelul de 50 care indică o contracţie. Economiştii prevăzuseră o scădere la 46,5.

În timp ce încetinirea s-a atenuat în Germania, aceasta s-a adâncit în Franţa, potrivit sondajelor de conjunctură publicate vineri de S&P Global. Economiştii se aşteptau ca dinamica în ambele ţări să rămână în general stabilă.

Performanţa sectorului serviciilor din Germania a reprezentat o „surpriză plăcută”, deoarece s-a contractat doar marginal în această lună, a precizat S&P Global. Industria prelucrătoare, care a avut de suferit din cauza încetinirii economiei mondiale şi a creşterii ratelor dobânzilor, a condus declinul activităţii generale.

Cu toate acestea, cifrele pentru importantul sector industrial al ţării indică faptul că „lucrurile nu se duc la vale la fel de repede ca înainte, declinul comenzilor noi încetinind”, a declarat Cyrus de la Rubia, economist-şef la Hamburg Commercial Bank. „În plus, reducerea activităţii de cumpărare îşi pierde din avânt”.

În Franţa, atât serviciile, cât şi industria prelucrătoare s-au înrăutăţit, ceea ce a dus la cea mai mare scădere a activităţii din sectorul privat din noiembrie 2020. Au existat rapoarte răspândite privind cererea slabă în ambele sectoare, iar încrederea în ceea ce priveşte următoarele 12 luni a slăbit simţitor, a precizat S&P Global.

„Economia franceză va naviga, în viitorul apropiat, în ape foarte tulburi”, a declarat Norman Liebke, economist la Hamburg Commercial Bank. „Credem că în 2024 creşterea economică va fi mai mică decât se aştepta anterior”.

El a adăugat că inflaţia este încă la pândă în Franţa, fiind determinată în întregime de servicii, fără a se vedea încă „prea multe semne de impact” în urma deciziei guvernului de a impune plafoane de preţ pentru anumite produse alimentare începând cu luna iulie.

În cursul zilei de vineri, datele privind indicele managerilor de achiziţii pentru zona euro vor confirma continuarea contracţiei, în timp ce cifrele anterioare din Australia şi Japonia au indicat o expansiune. Se aşteaptă ca un indicator pentru Regatul Unit să arate o încetinire similară cu cea de luna trecută. Se preconizează că cifrele din SUA vor arăta o uşoară creştere.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău