Obține flexibilitate financiară cu maibank: Deschide acum o linie de credit gama

01 Aug. 2023, 10:29
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
01 Aug. 2023, 10:29 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Nu lăsa pe mâine, ce poți cumpăra azi. Maib îți oferă încă o posibilitate să te bucuri de viață aici și acum. Pentru a avea mereu bani la îndemână și urgențele financiare să nu te ia prin surprindere, avem o veste superbă pentru tine. Acum îți poți deschide o linie continuă de credit direct pe cardul tău gama, doar cu telefonul, prin aplicația mobilă maibank.

Aplici online, primești banii pe card, faci cumpărături și folosești cashbackul pentru a returna datoria. Și știi ce mai este minunat? După ce i-ai rambursat, banii sunt din nou disponibili pentru tine, pe toată durata creditului!

De acum încolo, poți avea mereu o sumă pe care să o folosești cum îți poftește inima sau îți dictează rațiunea. Transformă-ți cardul gama debit în unul de credit, direct din aplicația mobilă maibank, în doar câteva clickuri.

Ce înseamnă linia de credit pe cardul gama?

  • poate fi obținută oricând, din aplicația mobilă maibank;
  • poți primi până la 50 000 de lei în maibank și până la 350 000 lei la sucursală;
  • suma folosită poate fi rambursată și utilizată din nou pe toată perioada creditului;
  • ai până la 2 luni perioadă de grație, cu 0% dobândă;
  • te bucuri de până la 15% cashback la orice cumpărătură.

Cardurile gama îți oferă posibilitatea să economisești o parte din cheltuieli sub formă de cashback. Inclusiv în cazul liniei de credit revolving, primești înapoi bani la fiecare cumpărătură, care sunt automat transferați pentru rambursarea datoriei la credit.

Încă nu ai un card maib gama? Alege-l pe cel care ți se potrivește direct prin aplicația mobilă maibank. Optează pentru un card digital sau poți solicita livrarea oriunde în țară.

Pentru a te bucura pe deplin de mobile banking ușor de folosit, descarcă aplicația maibank în AppStore, GooglePlay sau Huawei AppGallery și încearcă beneficiile unui revolving.

Cu gama și maibank ai acum creditul solicitat și cashback-ul garantat pe un singur card!

P.

Realitatea Live

18 Mai 2024, 14:42
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Mai 2024, 14:42 // Actual //  Lupu Eduard

Republica Moldova va avea în curând un nou șef la Serviciul Vamal, a anunțat ministrul Finanțelor, Petru Rotaru, în cadrul unei emisiuni la RLive. Rotaru a subliniat că poziția, deși atractivă din punct de vedere salarial, este complicată și vine cu numeroase provocări.

„Eu cred că în timp foarte scurt vom avea un nou șef la Serviciul Vamal. Este o poziție atractivă, dar nimeni nu vrea să vină. Este o poziție complicată. Dacă cineva îți creează iluzii că Serviciul Vamal, fiscul sau Ministerul de Finanțe că sunt domenii unde este foarte bine de lucrat, nu este chiar așa. Sunt domenii cu riscuri sporite, complicate care asigură securitatea economică a statului”, a explicat Rotaru.

Ministrul a evidențiat complexitatea funcționării vamale, menționând că activitatea vămii este continuă, 24 de ore pe zi, ceea ce implică provocări de securitate cibernetică și economică, precum și gestionarea eficientă a fluxurilor de la vamă. Rotaru a amintit că, în contextul începutului războiului din Ucraina, angajații vamali au muncit non-stop pentru a face față situației, răspunzând așteptărilor publicului.

„Dacă este cineva din public care vrea să-și asume această responsabilitate, să vină la vamă. Este destul de complicat. Trebuie să fim conștienți că trebuie să ne asumăm niște responsabilități pe care trebuie să le ducem până la capăt”, a punctat Rotaru.

Poziția de șef al Serviciului Vamal este esențială pentru asigurarea securității economice a statului și pentru implementarea eficientă a politicilor fiscale. Ministrul Finanțelor a făcut un apel către cei care sunt dispuși să își asume această responsabilitate să aplice, subliniind importanța acestui rol în contextul actual.

Igor Talmazan a demisionat de la Serviciul Vamal în data de 10 aprilie, în urma scandalui în care au fost documentați la Postul Vamal Aeroport șapte inspectori vamali bănuiți pentru fapte de corupție.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău