Deschideți Ușile către Lumea de Dincolo: Spectacolul de Iluzii de Neuitat din Moldova

27 Mart. 2024, 15:50
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
27 Mart. 2024, 15:50 // Slider //  MD Bani

În premieră în Republica Moldova, pe 21 aprilie 2024, la Chișinău Arenа va avea loc spectacolul de iluzii BEYOND din Dubai. Spectacolul incredibil și magic al iluziilor BEYOND invită pentru prima dată locuitorii Moldovei și oaspeții de toate vârstele, în lumea lor, în lumea misterului și magiei, unde fiecare moment este plin de taină și vrajă. Numerele unice ale celor patru iluzioniști remarcabili topesc granițele dintre trecut și viitor, cufundând fiecare spectator într-o lume unică.

Întotdeauna dorim să credem în miracole, într-o lume în care realitatea se contopește cu fantezia, unde imposibilul devine posibil. BEYOND nu este doar un spectacol, este adevărata magie care vă va transporta dincolo de granița realității într-o lume captivantă a iluziilor. Adunând în echipa sa maeștri ai iluziei, câștigători ai celor mai prestigioase campionate, BEYOND promite să depășească toate așteptările tale.

Ce face BEYOND atât de special? Nu este doar un spectacol, este o adevărată călătorie în lumea trucurilor misterioase și a fenomenelor inexplicabile. BEYOND oferă trucuri unice pe o scenă circulară, reunite într-un program uluitor care îi determină pe spectatori să-și țină respirația și să aplaude în picioare. Imaginați-vă momentul în care magia devine realitate, când imposibilul devine posibil. Aceasta este promisiunea BEYOND pentru tine. Vei participa la numere uimitoare, în care iluzioniștii par să se joace cu fizica însăși, prezentând trucuri care te vor face să te întrebi: „Cum au făcut asta?”.

Dar asta nu este tot! BEYOND vă invită să faceți parte din acest spectacol captivant, oferindu-vă posibilitatea să participați la numere interactive și trucuri. Poate veți fi pe scenă, devenind parte a iluziei, sau mintea voastră va fi pusă la încercare în trucuri în care realitatea se împletește cu iluzia.

Acest eveniment este pentru întreaga familie! BEYOND este capabil să cucerească inimile atât a copiilor, cât și a adulților. Vei fi absorbit în atmosfera de vrajă și extaz, care va trezi în tine emoțiile și uimirea copilărească.

Spectacolul de Iluzii Beyond va fi un eveniment de neuitat. Este o șansă de a călători în lumea Beyond, unde magia și realitatea se împletesc într-un spectacol incredibil.

Vino la Chișinău Arenа pe 21 aprilie și fii martorul unui eveniment grandios care îți va schimba percepția despre magie și iluzii. Biletele sunt deja în vânzare pe i-ticket.md. Oferă-ți și celor dragi minunea și amintiri memorabile. Bine ați venit în lumea Beyond, unde imposibilul devine realitate!

Bilete la eveniment pot fi cumpărate pe acest link: https://iticket.md/event/beyond-illusion-show

Realitatea Live

08 Mai 2024, 20:50
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
08 Mai 2024, 20:50 // Actual //  Lupu Eduard

Rectorul Universității Tehnice din Moldova (UTM), Viorel Bostan, a făcut anunțul oficial, în carul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, că Universitatea de Stat din Moldova și UTM urmează să se unească sub un singur nume nou. Această mișcare reprezintă un pas semnificativ în consolidarea și modernizarea învățământului superior din Republica Moldova.

Fuzionarea celor două instituții de învățământ superior vine în contextul unei inițiative menite să optimizeze resursele și să sporească calitatea educației superioare în țară. Prin unirea lor, se va crea o instituție academică mai puternică și mai competitivă, capabilă să ofere programe educaționale diversificate și de înaltă calitate.

Noul nume al instituției rezultate din fuziunea dintre USM și UTM va fi Universitatea din Chișinău. Această schimbare va reflecta identitatea și misiunea noii entități academice, care va servi comunitatea academică și societatea în ansamblu într-un mod mai eficient și mai eficace.

„De câțiva ani, analizăm constant clasamentele internaționale și, din păcate, nu am reușit să ne includem în aceste topuri”, a declarat Bostan. „De exemplu, în timp ce în trecut Times Higher Education enumera aproximativ 600 de universități, astăzi lista depășește 2003, iar noi încă nu am reușit să ne poziționăm în acest clasament”, declara săptămâna trecută, la consiliul rectorilor, Viorel Bostan.

Bostan a subliniat importanța atragerii studenților internaționali pentru a consolida universitățile din Moldova, dar a evidențiat și nevoia de resurse și capacități pentru a realiza acest lucru. În acest context, el a propus inițierea unui proces de fuziune între Universitatea Tehnică și Universitatea de Stat din Moldova, nu prin absorbție, ci printr-o colaborare între două instituții care au o istorie comună de colaborare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău