Presupușii francmasoni milionari, la nivel mondial. Cine sunt

27 Mart. 2024, 15:57
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
27 Mart. 2024, 15:57 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Național Geografic estimează că doar în America sunt 900 de mii de francmasoni, 6 milioane ar fi la nivelul întregii planete. Determinarea celor mai faimoși francmasoni este dificilă, deoarece organizația este notoriu secretă. Francmasoneria este una dintre cele mai vechi și mai mari organizații care datează din secolul al XVII-lea.

Simbolurile și ritualurile masonice infame i-au intrigat de mult pe străini. Masonii sunt cunoscuți în parte pentru „simboluri francmasoneriei”, pătrate. De altfel, acest simbolism este o modalitate prin care francmasonii se identifică unul pe altul în mod discret.

Francmasoni cu avere de miliarde

Conform credinței populare de lungă durată, francmasonii reprezintă cea mai puternică societate secretă din lume. În timpul inițierii, francmasonii ar fi făcut un „legământ de tăcere”. Acesta îi împiedica să dezvăluie vreodată detalii despre apartenența sau cunoștințele lor despre masonerie.

Se spune că cel puțin 14 președinți francmasoni ar fi ocupat Casa Albă. Astăzi, se spune că Bill Gates și alți nouă miliardari sunt membri ai acestei societăți secrete. Dacă aceste zvonuri care circulă îndelung sunt corecte, cei mai bogați francmasoni au o valoare netă combinată de peste 294 de miliarde de dolari.

Averea netă a lui Bill Gates este de 115,4 miliarde de dolari. Iar Gates este pe locul șapte pe lista Forbes a celor mai bogați oameni din lume. Zvonurile despre asocierea lui Bill Gates cu Francmasoneria sunt aproape la fel de vechi ca internetul. Warren Buffett este următorul pe listă.

Acesta se mândrește cu o avere netă gigantică de 117,1 miliarde de dolari. Un motiv principal pentru care Buffett este suspectat ca fiind francmason este acela că a fost citat pe larg în mai multe publicații ale francmasonieriei. Următorul pe listă este David René de Rothschild cu o avere de 8 miliarde de dolari.

Zvonurile francmasoneriei Rothschild sunt aproape sigur derivate din implicarea extinsă a familiei în finanțe și servicii bancare din întreaga lume. În afara celor mai bogați oameni din lume, se vehiculează că și trei vedete ar avea legături cu această organizație. Rihanna, Jay-z și Sean Combs se află printre cei enumerați.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

17 Apr. 2024, 11:06
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
17 Apr. 2024, 11:06 // Actual //  Lupu Eduard

În cadrul emisiunii Rezoomat de la RLIVE TV, fostul premier Ion Chicu a adus în discuție procedura de concesionare a spațiilor comerciale de la Aeroportul Chișinău, criticând faptul că aceasta nu respectă legislația și este afectată de nereguli.

Chicu a subliniat că, conform legii cu privire la întreprinderile de stat, procedura de locațiune a spațiilor comerciale trebuie să se desfășoare conform unor criterii clare și transparente, însă acest lucru nu s-ar întâmpla în cazul concesionării de la Aeroportul Chișinău. El a menționat că au fost depuse denunțuri la Procuratura Anticorupție, semnalând încălcări ale legii în desfășurarea acestui proces.

”Iarăși, facem abstracție de cifre. Acum, când îi aud pe aceștia, o să mă abțin. Care vin și spun că toată gâlceava, animozitatea în jurul acestei licitații, este din cauza că ei nu vor ca Șor să fie scos de acolo, eu vreau să întreb oamenii ce îi încurcă pe ăștia de la guvern să-l scoată pe Șor acolo”, a punctat fostul premier.

Fostul premier a susținut că este inacceptabil ca procedura de concesionare să se desfășoare în afara legii și că este necesar ca autoritățile să acționeze în conformitate cu prevederile legale pentru a asigura un proces corect și transparent. El a evidențiat faptul că procesul ar trebui să fie gestionat într-o manieră echitabilă, fără a favoriza anumite companii sau interese.

„Ce să facă următorul guvern? Pe ăștia tot așa o să-i măture? De ce să nu faci corect procedura acum? Cu atât mai mult că această companie (Lagardere n.r), din câte știm, nu este cea mai curată și strălucită, cu o istorie penibilă în România. Aici e înregistrată într-un cămin, nu știu pe unde. Despre asta este vorba”, se întreabă retoric fostul premier.

Chicu a ridicat întrebări cu privire posibilele influențe din partea anumitor actori politici. „Dumneavoastră nu vă provoacă suspiciuni faptul că asemenea active foarte atrăgătoare și care generează profituri semnificative. Deja la a doua licitație participă doar o companie. Că prima a fost a doua”, a conchis fostul premier.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău