Adevărata biografie a lui Vladimir Putin. Ies la iveală secrete bine ascunse de liderul de la Kremlin

30 Oct. 2022, 04:53
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
30 Oct. 2022, 04:53 // Actual //  Lupu Eduard

O jurnalistă din Polonia a scris o carte despre viața președintelui Rus, Vladimir Putin. Conform autoarei, Putin este rodul unei iubiri dintre o tânără georgiană și un bărbat căsătorit, care a ascuns mulți ani acest secret. Cartea menționează și cum a ajuns Putin la Leningrad, și cum a fost crescut de rude mai îndepărtate ca pe propriul copil.

Tatăl real al lui Putin este Paton Privalov, iar mama sa este Vera, a declarat scriitoarea și jurnalista poloneză Christina Kurchab-Redlikh, care a studiat trecutul lui Vladimir Putin și a familiei acestuia.

Jurnalista din Polonia a stat de vorbă cu apropiații lui Putin, inclusiv cu mama acestuia, Vera Putina.

Potrivit sursei citate, mama lui Putin a trăit mult timp cu Privalov, iar apoi l-a părăsit pentru că a aflat că era căsătorit.

„Mama lui adevărată, Vera Putina, s-a născut lângă Urali, în micul sat Terekino, foarte aproape de orașul Ocher. În acest oraș a început să studieze la o școală tehnică, iar acolo a întâlnit un bărbat cu care a trăit suficient de mult timp, rămânând și însărcinată cu Vladimir Putin”, a spus scriitoarea.

Jurnalista a mai adăugat că mama lui Putin a aflat că bărbatul cu care trăia, tatăl natural al lui Putin, era căsătorit, abia după ce a primit un pachet de la soția sa.

„Acest bărbat s-a dovedit că era căsătorit, pentru că pachetul era de la soția lui. Iar când Vera Nikolaevna și-a dat seama de acest lucru, și-a împachetat imediat lucrurile și a fugit la părinții ei. Micul Volodya, Vladimir Putin s-a născut în orașul Ocher. Despre tatăl natural, Paton Privalov nu a mai auzit niciodată”, a declarat jurnalista.

Bătăile de la tatăl vitreg

Ulterior, mama lui Vladimir Putin a mers să facă practică în Uzbekistan și acolo l-a cunoscut pe georgianul Georgy Osepashvili, un militar de carieră.

Jurnalista poloneză susține că cei doi s-au căsătorit la trei luni după ce s-au cunoscut și au plecat în Georgia.

„Acest Osepașvili l-a bătut îngrozitor. Nu vă puteți imagina cum este un fiu nelegitim în Caucaz pentru mamă și pentru copil. Era foarte nefericit. Volodia era tăcut, închis, singur, flămândă și prost îmbrăcat”, scrie ziarista Kurchab-Redlich”, susține jurnalista poloneză.

Putin a ajuns în grija unor rude din Leningrad

La vârsta de nouă ani, Putin a ajuns în grija unor rude care trăiau în Leningrad, soții Maria și Vladimir Putin. Ea lucra ca femeie de serviciu și el ca și maistru. Soții Putin avuseseră doi fii care au murit în timpul celui de-al doilea război mondial.

Aici intervine bibliografia oficială a liderului rus, care afirmă că acesta s-a născut în familia Putin din Leningrad, ca al treilea fiu al familiei. Tot în bibliografia oficială se mai arată că cei doi frați mai mari ai liderului rus au murit.

La Leningrad, la nouă ani, Putin a fost înscris în clasa întâi, deoarece el fiind din Georgia, nu cunoștea foarte bine limba rusă.

Jurnalista din Polonia mai scrie că și al doilea tată vitreg l-a bătut pe președintele rus, pentru că ar fi comis diverse acte de huliganism.

Realitatea Live

18 Sept. 2024, 17:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Sept. 2024, 17:22 // Actual //  Lupu Eduard

Asociația Forța Fermierilor a anunțat că agricultori din mai multe raioane ale Republicii Moldova, după două zile de proteste la nivel local, se simt ignorați de autorități. Aceștia se declară dezamăgiți că președinta Maia Sandu nu a răspuns solicitărilor lor și că nu a existat niciun anunț referitor la retrimiterea legii secetei în Parlament, lege despre care fermierii susțin că a fost adoptată în grabă, fără consultări.

Ca răspuns, fermierii au decis să își continue protestele și au planificat o manifestație în fața Președinției pe 19 septembrie, la ora 12:00. Un grup de reprezentanți ai agricultorilor va încerca să discute direct cu președinta țării, solicitând modificarea legii secetei conform propunerilor Asociației Forța Fermierilor. Între timp, tehnica agricolă rămâne amplasată pe marginea drumurilor, iar alte raioane urmează să se alăture protestelor în zilele următoare.

Fermierii cer ca legea să fie returnată în Parlament pentru a fi modificată de urgență, astfel încât să reflecte cerințele și nevoile agricultorilor afectați de secetă.

Legea votată vineri de Parlament prevede suspendarea pe șase luni a datoriilor agricole. Conform reprezentanților fermierilor, doar 20% dintre agricultori vor beneficia de această măsură, iar după expirarea termenului de suspendare, mulți dintre aceștia riscă să intre în insolvență din lipsa resurselor financiare pentru a-și plăti datoriile.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău